Căutare Live

Apariție inedită în această seară: şi-a sacrificat trupul pentru numărul de pe scena iUmor! Cheloo: " Am văzut cum v-ați atârnat greutățile de pleoape!"

Venit din Las Vegas, unde locuiește, Baronul Universului a reușit să le provoace Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac durere, fără să îi atingă măcar.

Venit din Las Vegas, unde locuiește, Baronul Universului a reușit să le provoace Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac durere, fără să îi atingă măcar.

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Printe ei, este și Baronul Universului, un artist mândru de faptul că a câștigat rezistență la durere și reușește să își atârne de pierce-urile din pleoape, urechi sau brațe greutăți de câteva kilograme. Iar dacă Mihai Bendeac a recunoscut că nu a putut să se uite la o bună parte din număr din cauza durerii pe care i-o provoacă imaginile, Cheloo a fost cel care a subliniat calitățile Baronului Universului.

”Personal nu sunt pasionat de acest tip de spectacol, dar după ce am văzut cum v-ați atârnat greutățile de pleoape, am zis că astfel de reprezentație trebuie aplaudată. Cred că toți din sală ar trebui să îl aplaude și să se întrebe dacă ar putea face vreodată așa ceva”, a afirmat juratul.

Delia a recunoscut și ea că numărul a fost unul foarte solicitant pentru artistul care face astfel de reprezentații de 20 de ani. ”Omul acesta își sacrifică, la propriu, trupul, pentru acest număr”, a declarat Delia.

Dacă sacrificiul său a primit și voturile juraților, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.00, pe Antena 1.

Delia, uluită la iUmor: ”A depășit un nou record! O întrece pe Floricica Dansatoarea”... Harder Niels, cel mai tare magician din Olanda, "nebun şi ciudat". Cu păr de Cruella şi talent de David Copper...
Ultimele știri