Antena Căutare

Asta se întâmplă o singură dată pe an! Cheloo se ridică şi aplaudă în picioare un concurent la iUmor

Va fi uimit, impresionat, va râde și în cele din urmă Cheloo se va ridica în picioare și îl va aplauda pe un concurent minune ce va reuși să cucerească deopotrivă juriul și publicul.

Concurentul pe care telespectatorii Antena 1 îl vor vedea în a doua ediție a emisiunii ”iUmor”, duminică, de la ora 20:30 va reuși nu numai să îi năucească pe toți cu talentul și jovialitatea sa, dar, și mai impresionant, îl va face pe Cheloo să spună: ”A făcut un număr care pe mine m-a lăsat fără cuvinte. Sunt convins că sunt mii de astfel de numere terifiante, comice, interesante, dar băiatul ăsta stăpânește foarte bine relația cu publicul. A avut o naturalețe pe care noi nu am văzut-o până acum. A zâmbit tot timpul și a dat o stare de bine tuturor celor din sală”, a precizat juratul ”iUmor”.

Cum a reușit concurentul să obțină imposibilul pentru mulți alții, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, 12 martie de la ora 20:30 în a doua ediție a emisiunii ”iUmor”.

Momente de panică pentru Delia, la iUmor! S-a speriat de un concurent şi a luat-o la fugă... Cel mai NEAŞTEPTAT concert la pian va face senzaţie la iUmor! Juraţii au rămas fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x