Antena Căutare

Când se difuzează iUmor. Emisiunea nu mai e duminica

Sezonul 10 din iUmor a încântat deja fanii cu momente de neuitat alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Acum, ziua în care se difuzează emisiunea se schimbă și nu va mai fi duminica.

Delia, Mihai Bendeac, Cheloo, la iUmor
Când va fi difuzată noua ediție din sezonul 10 iUmor | Antena 1

Sezonul 10 din emisiunea iUmor deja a oferit momente de neuitat fanilor, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, însă show-ul a pregătit o nouă surpriză pentru fani.

iUmor 10, un sezon mult așteptat, s-a anunțat a fi unul complet neașteptat de la început, lucru de care s-au convins și jurații și prezentatorii, chiar din prima zi de filmări.

Deși până acum, sezonul 10 din iUmor a fost difuzat duminica, ziua de difuzare a emisiunii s-a schimbat.

Noua ediție iUmor va fi difuzată miercuri, 3 Martie, de la ora 20:30

Noua ediție de iUmor va reveni pe ecrane miercuri, 3 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. De acum înainte, poți urmări momentele excepționale iUmor alături de Delia, Bendeac și Cheloo miercuri, de la ora 20:30, și nu duminica.

Citește și: Nae Nicolae merge în finala iUmor, sezonul 10

Cel de-al zecelea sezon iUmor va fi cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1.

Până acum, jurații și publicul iUmor au fost încântați, amuzați și surprinși de concurenți cu totul neașteptați, de la băieții de la Ceva Mărunt, la Dulcica și Bia Khalifa.

Cel care va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culisele iUmor este actorul Vlad Drăgulin.

Citește și: Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele iUmor 10! Serialul I mai mult Umor va fi difuzat săptămânal

Serialul ”I mai mult Umor”, prezentat de Drăgulin, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

Povestea câștigătorului iUmor, sezonul 9, Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu sau Omul cu Tourette este concurentul care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al nouălea câștigător iUmor.

De pe Tik Tok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu, a urcat direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie: ”Am început să fac Tik Tok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, le-a explicat Andrei juraților în audiții, la iUmor.

Sindromul de care suferă Andrei Ungureanu este o tulburare ereditară neuropsihiatrică. Aceasta apare în copilărie și se manifestă prin ticuri vocale şi de mișcare.

Vezi noua ediție din sezonul 10 iUmor miercuri, 3 martie, de la ora 20:30, doar la Antena 1!

Nae Nicolae merge în finala iUmor, sezonul 10... Bia Khalifa, concurenta iUmor, dezvăluiri inedite despre viața ei. Prin ce dramă a trecut blondina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x