Antena Căutare

Concurs pentru telespectatorii iUmor! Premiu sãptãmânal: o invitație VIP dublă la stand-up-ul toamnei

Emisiunea iUmor de la Antena 1 lanseazã un concurs prin care pune la bãtaie sãptãmânal câte o invitaţie VIP dublã la stand-up-ul toamnei, show-ul lui Dan Badea de la Sala Palatului, ce va avea loc pe 29 noiembrie.

Emisiunea iUmor de la Antena 1 lanseazã un concurs prin care pune la bãtaie sãptãmânal câte o invitaţie VIP dublã la stand-up-ul toamnei, show-ul lui Dan Badea de la Sala Palatului, ce va avea loc pe 29 noiembrie.

Concursul “Ghici cine-i ia la Rost c-un Roast!” se va desfășura în perioada 7 octombrie - 22 noiembrie 2019, pe pagina https://a1.ro/concurs-roast, iar regulile sunt simple. La sfârșitul fiecărei ediții iUmor, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, la Antena 1, va fi pus un scurt moment dintr-un roast în urma căruia telespectatorii trebuie să ghicească cine este invitatul special care se află în fața juraților.

Materialul video poate fi găsit și direct pe pagina https://a1.ro/concurs-roast, iar tot ce rămâne de făcut este ca participantul la concurs să răspundă corect la întrebarea “Ghici cine-i ia la Rost c-un Roast!” și să motiveze cât mai creativ răspunsul. Pentru aceastã sãptãmânã, înscrierile se pot face pânã vineri, 11 octombrie, ora 20:00, în vreme ce pentru urmãtoarele, intervalul de concurs va fi în fiecare vineri, de la ora 20:01, pânã vinerea urmãtoare la ora 20:00.

În fiecare săptămână va fi desemnat câștigător răspunsul corect și cu cea mai creativă argumentare. Regulamentul concursului, numele câștigătorilor precum și câştigul acordat va fi făcut public în mod gratuit și prin afișare în pagina de concurs https://a1.ro/concurs-roast. Premiile acordate în acest concurs constau în 7 invitații VIP pentru 2 persoane fiecare, pentru show-ul lui Dan Badea de la Sala Palatului pe 29 noiembrie.

Mario Lopez este câștigătorul celei de-a patra ediții „iUmor”... Cheloo, fascinat de un număr de stand-up: “Este cel mai interesant număr de stand-up de la iUmor din sezonul 1 până în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x