Antena Căutare

Cristina Șchiopu: ”Din Olteanca de pe TikTok am devenit Olteanca de la iUmor!”

Cristina Șchiopiu nu era novice pe rețelele de socializare, dar niciodată nu urcase pe o scenă. ”Am avut emoții mai mari ca la un examen la facultate”, spune. În momentul în care Bendeac i-a rostit ”coordonatele” de pe net, conturile sale au explodat. ”Din acel moment am devenit din Olteanca de pe TikTok, Olteanca de la iUmor!”

”Ca domniță, e mai greu în Stand-Up-ul de azi”, spune Cristina

Cu vreo trei ani în urmă, Cristina Șchiopu s-a apucat de vlog și de YouTube. Ceva cu un prieten, Andi Popescu, și cu multe mașini. După ce a adunat vreo 2.000.000 de vizualizări, s-a oprit. Olteanca din Tg. Jiu, absolventă de ”Îmbunătățiri Funciare”, a luat o lungă pauză până la apariția TikTok-ului. ”La început, mi s-a părut, așa, a platformă pentru copilași, mai ales că postam dansuri și tot felul de nebunii. Apoi, după ce am gândit un clip și am văzut că adună 2.000.000 de suflete acolo, am zis să mă concentrez pe asta”.

Cristina Șchiopu: ”Din Olteanca de pe TikTok am devenit Olteanca de la iUmor!”

”Am crezut că TikTok-ul este o platformă pentru copilași. Apoi a început să-mi placă”, spune Cristina Șchiopu

A ajuns la ”iUmor”. ”Să fie foarte clar, n-am vrut să urc pe scenă! Una e să te prostești pe rețelele de socializare, alta e acolo, în fața camerelor de luat vederi, cu jurați, cu toată lumea. N-am zis nimănui că mă duc. Nu scriam texte, dacă mă blocam?”, spune. A strâns toate trăirile din lume, pentru că a fost... ultima din ziua aceea. ”Nici la examenele de la facultate n-am avut așa emoții. Iar Cheloo mi le-a accentuat” (”Nu fac parte dintre bărbații ce suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut!”), continuă Cristina Șchiopu.

Prezentatorii au ajutat-o (a fost introdusă cu ”Ea este răspunsul la rugăciunile noastre”), Bendeac - ”un tip foarte mișto” - i-a spus coordonatele conturilor de socializare. ”Toate au explodat atunci! Am doua telefoane, ambele s-au blocat. Într-un singur minut, da, într-un singur minut, TikTok-ul a crescut cu 40.000, iar Insta și facebook-ul, cu 10.000.”

Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

A mers mai departe, dar spune că nu știe dacă este pregătită pentru Stand-Up Comedy. ”Ca domniță e mai greu pe segmentul ăsta”, spune ea.

Petre Dănuț Irinel merge pentru a doua oară în finala iUmor... Cine este Raluca Uzut, concurenta care s-a răzbunat pe fostul soț chiar pe scena iUmor...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x