iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Dan Badea, unul dintre cei mai cu "IUMOR" concurenți, despre românii care îşi roagă rudele să le aducă de mâncare în străinătate: „Nu se poate să duci sarmale pe avion!”

 

Prestațiile concurenților de la „iUmor” au fost, de-a lungul timpului, care mai de care mai amuzante, atât pentru masa juraților, cât și pentru „masa” noastră - a telespectatorilor. Și nu ne-am mulțumit să-i vedem pe unii doar o singură dată, și-apoi „PA” și „PUP”, ci i-am căutat pe YouTube! Numai pe unii! Milioane de români au dat reply să-l revadă pe DAN BADEA în toată splendoarea şi în tot "IUMOR"-ul lui!

 „Nu se poate să duci sarmale pe avion!”, a spus Dan, amintindu-și că prietenii lui din Statele Unite i-au cerut să aducă din România brânză de burduf, șorici, zacuscă și... murături!

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe