Antena Căutare

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, „plini de aere”! Cum arată caricaturile din baloane ale juraților: „E cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată!”

Betty Balloon este sculptor în baloane. Steagul României, un cățel, dar și juriul iUmor sunt doar câteva dintre minunățiile prezentate pe scena iUmor.

Betty Balloon este o artistă care lucrează de 9 ani cu baloane și a venit din Marea Britanie pentru a le face o mare surpriză juraților.

Aceasta a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie făcută doar din baloane în culorile României și le-a arătat că poate confecționa orice din baloane, chiar și masa juraților cu tot cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întregul moment, în materialul video de mai sus, din iUmor.

Sinceritate de mamă! Alina Rîbu, număr de stand up comedy despre gravide: „Când ești gravidă, te simți ca o spartană...p... Andrei Vărvăroi, omul care l-a marcat pe Mihai Bendeac: „Ți-ai dat pantalonii jos și am văzut că obiectul era acolo unde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x