iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Draga de ea, vrea doar crai ca biscuitele în dungă sau... Maria Popovici ne explică de ce bărbații cu burtă sunt mai buni decât cei cu pachețele: „E riscant pentru că te poți răni la cap!”

 

În timp ce majoritatea fetelor privește aspectul bărbaților într-un mod cât se poate de superficial, Maria Popovici, câștigătoarea marelui premiu iUmor, vede lucrurile mult mai practic. Și nici nu e de mirare că publicul a dorit să o revadă!

Una dintre cele mai gustate poante din numărul Mariei a fost cel în care protagonista explică de ce a ales să aibă un iubit mai plinuț. Alegerea fetei pare ușor de demontat de către restul femeilor, dar după ce stai să asculți argumentel, parcă totul se limpezește în mintea ta!

Şi nu uitaţi: 

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe