Căutare Live

Finala iUmor 2020. Petre Dănuț Irinel a făcut un gest neașteptat:"lasă vrăjeala şi cavalerismul"

Petre Dănuț Irinel este concurentul care merge pentru a doua oară în finală, însă gestul pe care l-a făcut în ultima etapă a sezonului 9 iUmor i-a lăsat pe jurați cu gura căscată.

În audiții, Petre Dănuț Irinel a venit cu un număr senzațional de stand-up comedy, care l-a încântat pe Mihai Bendeac.

Concurentul este o legendă a emisiunii iUmor și a fost pe buzele oamenilor foarte multa vreme. Se află pentru a doua oara în finala și își dorește să câștige sezonul 9 al show-ului umoristic.

Petre Dănuț Irinel a adunat până acum foarte multe like-uri în competiția iUmor și s-a simtit extraordinar de bine atunci când Cheloo i-a spus că este fanul lui. "Eu am fost fanul lui timp de 20 de ani, acum este rândul lui.", a spus tânărul concurent.

Citește și: iUmor 2020, ediția 10. Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac

Cheloo este cel care consideră că Petre va câștiga aceasta finală, însă juratul nu știe că tânărul a venit cu ceva nou în marea finală și are foarte multe glumițe, pe care nu și-ar dori să le spună.

"În această finală este mult mai greu, jurații pun mai mult accent pe stand-up.", a mai adăugat concurentul.

Petre Dănuț Irinel, gest neașteptat pe scena iUmor în finală

Concurentul a avut foarte multe emoții, iar numarul nu a ieșit atât de bine și jurații au observat acest lucru. Momentul a fost construit foarte bine și textul a fost de-a dreptul bun, doar că emoțiile și-au spus cuvântul.

"Am încercat să schimb ceva! Am oscilat foarte mult în a schimba materialul sau nu. Poate că am plecat urechea la multe critici, iar asta a fost greșeala mea. Am vrut să demostrez și altceva.", a spus Petre Dănuț Irinel, după terminarea numărului.

Citește și: Petre Dănuț Irinel, stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel. E răpit, dar e al nostru”​

Cheloo i-a mărturisit că în urma unui interviu l-a declarat câștigător în aceasta seară, iar reacția concurentului a fost una pe măsură.

Petre Dănuț Irinel a primit 3 x LIKE, însă nu a fost mulțumit de decizia juraților. Acesta a considerat că momentul lui nu este demn de finală.

Citește și
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

"Text a fost senzațional, livrarea a lăsat de dorit.", a spus unul dintre prezentatorii show-ului.

Concurentul a fost dezămăgit de momentul lui, însă a rămas plăcut surprins de decizia celor trei jurați. Acesta și-a dorit să plece și să spună acest lucru celor trei de la masa juriului.

Tânărul a urcat pe scenă sa îi anunțe pe jurați că dorește să se retragă din concurs, iar Cheloo și Delia nu a acceptat decizia concurentului.

"Te rog frumos treci înapoi, lasă vrăjeala și cavalerismul. Eu vreau să stai acolo până se termină. Dacă pleci astăzi, nu te mai întorci, îți spun eu! Treci la loc!", i-a spus Cheloo.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Ștefan Nistor a făcut spectacol pe scenă:"De ce alegeți ținta ușoară mereu?"... Finala iUmor 2020. Cristi Manolescu a făcut show la superlativ cu glumele lui: "Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne...
Ultimele știri