Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Eduard Moise, glumele care au stârnit hohote de râs. “Mie mi se pare că ai foarte mult talent"

Eduard Moise a ajuns în finala iUmor sezonul 12 după ce în audiții a impresionat jurații și publiul cu un număr incendiar.

eduard moise la iumor 12 Galerie
Eduard Moise a ajuns în finala iUmor sezonul 12 după ce în audiții a impresionat jurații și publiul cu un număr incendiar. | Antena 1

Eduard Moise are doar 21 ani, dar carisma lui pe scenă i-a impresionat pe jurați. Mulți îi spun că stilul lui de stand-up seamănă cu cel ai lui Bordea, dar Eduard a mărturisit că nu l-a studiat chiar atât de mult încât să devină copia lui.

Eduard a intrat în scenă plin de emoții și a avut nevoie de încurajările publicului. Prima glumă a fost la adresa juraților Mihai Petre și Delia, la care a găsit un punct în comun.

Eduard Moise a povestit cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat în București

“Lui Mihai Petre îi place bachata, iar lu Delia ciabatta”, a zis concurentul iUmor.

Concurentul iUmor a vorbit despre serialul despre escrocul de pe Tinder și a spus că e influențat de un văr de-al lui din Galați. Acolo toți bărbații acționează la fel.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Am încercat și eu. (…) Printre atâția rechini, eram maxim o hamsie”, a zis Eduard Moise.

Concurentul iUmor a povestit și despre faptul că s-a mutat cu iubita lui și asta nu e chiar ușor pentru el pentru că ea consideră că el poate rezolva orice treabă de bărbat în casă. Din păcate Eduard a dezamăgit-o.

El a povestit și că de când s-a mutat în București, lucrurile s-au schimbat complet. Până și cerșetorii sunt diferiți în București, față de cei din Galați.

“Eram în trafic într-o zi și la geam a venit o fată cu un miel viu în brațe”, spune Eduard.

Eduard a încercat să î idea 2 lei, dar fata s-a simțit jignită și un alt șofer i-a dat 50 lei. A doua zi a vrut să cumpere un miel ca să poată face bani.

El a încheiat cu o glumă apoteotică, lăsându-I pe toți cu gura căscată, în special pe jurații iUmor.

“Asta a intrat greu”, a zis Delia.

Jurizare Eduard Moise în finala iUmor, sezonul 12

“Mie mi se pare că ai foarte mult talent și că trebuie să continui. Încă ai probleme de material, este absolut normal ” i-a transmis Mihai Bendeac concurentului iUmor.

“Mă gândesc în momentul ăsta că trebuie să îți dau șansa de a fi votat”, i-a zis Delia.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos care a uluit

“Aș vrea să te încurajez și eu să continui. Mie mi-a plăcut energia ta. Nu mi-a plăcut conținutul. (…) În schimb îmi place că ești autentic, păstrezi graiul moldovenesc și asta îmi place. Cred că ar trebui să menții asta și să lucrezi la conținut”, a spus Mihai Petre.

“Colegii mei sunt nișțe oameni foarte buni. Eu cred că tu ai avut foarte puține glume. Cred că vorbești foarte repede ca să ascunzi faptul că lipsesc glumele. Oi fi tu trandafirul umorului, dar astăzi ai nimerit în acvariul. Cred că rămâi cu mielul”, a spus Cheloo.

Eduard Moise a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Scuze Noi, băieții care au venit cu un dans contemporan inedit. “Mai tundeți din el un pic”... Finala iUmor, sezonul 12. Rikito Watanabe a venit cu glume savuroase despre Mihai Bendeac.“Nu mi se pare normal că ești ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x