Antena Căutare

iRoast, 19 februarie 2022. Marius Bodochi, roast pentru colega lui de scenă: "Cum se poate, Rodica? Chiar așa ai ajuns?"

Rodica Popescu Bitănescu, al patrulea jurat al show-ului iUmor ales săptămânal, este atât de îndrăgită încât vedetele au venit să îi facă o primire așa cum se cuvine, cu un roast pe cinste.

marius bodochi la iumor Galerie
Marius Bodochi a intrat în scena iUmor, fiind aclamat de toți jurații. Atunci când Rodica Popescu Bitănescu l-a văzut intrând în scenă, a spus că e incredibil de încântată să vadă un asemenea mare actor. | Antena 1

Marius Bodochi a intrat în scena iUmor, fiind aclamat de toți jurații. Atunci când Rodica Popescu Bitănescu l-a văzut intrând în scenă, a spus că e incredibil de încântată să vadă un asemenea mare actor.

“Un actor asat. Actorul asat are așa un aer, genul de actor pe care atunci când îl vezi e foarte evident că e actor cumva”, spune Mihai Bendeac.

“Eu am recunoscut vocea domnului din teatrul radiofonic”, a spus Cheloo.

Marius Bodochi, un roast de milioane pentru Rodica Popescu Bitănescu

Marius Bodochi, cu umorul la purtător, a întrebat-o pe Rodica Popescu Bitănescu ce caută lângă acești jurați când ea este o actriță foarte talentată.

“Am același sentiment ca atunci când ne-am întâlnit în piață și tu cumpărai verdețuri de la iște țărani. Cum se poate, Rodica? Chiar așa ai ajuns? De pe prima scenă a țării pe ultimul platou? ”, i-a spus actorul Rodicăi Popescu Bitănescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul

Marele actor Marius Bodochi l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac și a încercat să își amintească cum era actorul când era un puști.

“Cum era el, când era mic, acum vreo două ceasuri. Știi că faci un spectacol cu Ilona Brezoianu? Ca să fii actor trebuie să rămâi copil mare”, a zis Bodochi.

Marius Bodochi s-a întors la noua jurată iUmor, Rodica Popescu Bitănescu, și și-a amintit cât de frumos cânta când trăia pe scena teatrului.

“Stai lângă Delia? Vrei să îi ridici cota? În zadar. E maxim la Cotabiță. Dacă Delia e o cântăreață mare, înseamnă că soțul ei e un manager foarte bun”, a mai adăugat celebrul actor.

Actorul nu i-a iertat nici pe ceilalți jurați

Următorul luat la roast a fost Cheloo cu care Marius Bondochi a fost neiertător.

“Cine este domnul Cheloo? Acest Cătălin Moroșanu al muzicii româești. Să știi că eu te admir foarte mult pentru că în ciuda unor pronosticuri ai reușit în viață. (…) Ești precum Bitcoin-ul. Ai crescut foarte repede și acum toți se așteaptă să cazi”, i-a zis Marius juratului iUmor.

Citește și: Radu Giurcă este primul finalist al sezonului 12 iUmor

Marius a invitat-o pe Rodica să plece acasă și să se ocupe de scris piese, în loc să stea în juriu la iUmor.

“Hai, hai! Că m-ai scos din sărite!”, i-a zis Rodica Popescu Bitănescu lui Marius.

Rodica nu s-a putut abține să nu îi dea replica mereu marelui actor Marius Bodochi. De asemenea, actorul a spus că celebra actriță are deja o carieră lungă pe scena teatrului, de aproape 60 ani.

“Să te văd pe tine peste 10, dacă îi apuci! Păi pot să îl iert?”, i-a spus Rodica.

Despre iUmor sezonul 12

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iRoast, 19 februarie 2022. Cosmin Natanticu, numărul de stand-up despre familie: “Soția mea, nu că e rea de foame, e sat... iRoast, 19 februarie 2022. Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată. Și-a ratat șansa la o poveste de iubire cu Mădălina Gh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x