Antena Căutare

iRoast, 19 februarie 2022. Cosmin Natanticu, numărul de stand-up despre familie: “Soția mea, nu că e rea de foame, e satana"

Comediantul Cosmin Natanticu a urcat pe scena iUmor pentru un moment special de stand-up, fără să o ia la roast pe Rodica Popescu Bitănescu, cel de-al patrulea jurat.

Comediantul Cosmin Natanticu a intrat în scena iUmor pentru un număr special. Cea mai încântată de apariția lui a fost Rodica Popescu Bitănescu, cel de-al patrulea jurat iUmor.

Antena 1

Comediantul Cosmin Natanticu a intrat în scena iUmor pentru un număr special. Cea mai încântată de apariția lui a fost Rodica Popescu Bitănescu, cel de-al patrulea jurat iUmor.

Natanticu a început cu povești despre căsnicia sa cu Eliza. Cei doi sunt împreună de 9 ani și căsătoriți de 3. În calitate de co-echipieri, ei au participat și la Asia Express.

Cosmin Natanticu, un număr special de stand-up, despre căsnicie și familie

El a povestit un episod în care Lizi a făcut fasole bătută și îi era atât de foame încât părea că nu mai are deloc răbdare să se termine fasolea. Mai mult, la final a mai plecat și la piață să ia sfeclă roșie și hrean pentru că a considerat că fasolea nu mergea mâncată altfel.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil

“6 kilograme am slăbit în Asia Express. Ea s-a îngrășat 1 kilogram, nu știu cum”, a spus Cosmin.

El a mai mărturisit că mulți dintre fanii lor le-au spus că din familia lor lipsește un copil și că ar trebui să facă un bebeluș.

“Păi îi dau cu el în cap. Eu sunt foarte coleric”, spune Cosmin.

Comediantul a povestit și despre dorința tatălui lui de a deveni bunic. Cosmin a venit și cu amintiri din copilărie legate de tatăl său și ceilalți patru frați.

“Mă bătea că mâncam litere. Ești nebun? E frigiderul gol. Măcar asta să mănânc”, spunea comediantul

Unul dintre cele mai savuroase momente a fost când Cosmin i-a instalat o aplicație de dating pe telefon tatălui său și l-a învățat cum să o folosească.

Tatăl lui, în vârstă de 70 ani, a fost extrem de încântat și chiar și-a găsit rapid pe cineva cu care să iasă la o întâlnire.

“A fost realaxat, a construit bine. Probabil că este numărul cu care se prezintă în această perioadă a anului, un număr fără greșeală”, spune Cheloo.

“Eu sunt fană Natanticu. Îmi place foarte mult”, a spus Ilona Brezoianu în culise.

Delia a trebuit să îi povestească doamei Rodica Popescu Bitănescu ce e Tinder și pentru ce se folosește. Delia i-a spus că e un fel de matrimoniale, dar Mihai Bendeac a venit în completare și a spus că nu e doar pentru asta aplicația, ci e făcută pentru mai mult de atât.

Despre iUmor sezonul 12

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Număr inedit de circ, duminică, la iUmor. Delia: „E doar un copil care face asta!”... iRoast, 19 februarie 2022. Marius Bodochi, roast pentru colega lui de scenă: "Cum se poate, Rodica? Chiar așa ai aj...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x