Antena Căutare

Gina Pistol, glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”

Imediat cum a intrat pe scenă, Gina Pistol a fost întâmpinată de aplauze furtunoase, semn că publicul abia îi aștepta prezenta la iUmor. Înarmată cu glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai, vedeta a făcut un show remarcabil.

Gina Pistol, glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați” Galerie
Gina Pistol

Cu toate că e obișnuită să fie înconjurată de camere, Gina a avut destul de multe emoții pe scenă. Și-a luat atitudinea impunătoare și a încercat să nu lase să se vadă nici o emoție atunci când a atacat juriul cu săgeți veninoase.

Deși a venit special să facă roast de jurați, frumoasa prezentatoare a început cu o glumă la adresa ei: „Oamenii nu mă mai recunosc dacă nu am un Smiley pe față”, aceasta fiind o aluzie la relația ei cu artistul Smiley.

Aceasta a vrut să-l calmeze pe Bendeac spunându-i că emoțiile se pot calma printr-o metodă simplă: ”Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”, a spus vedeta. Dar aceasta a adăugat repede că ar fi bine ca Mihai și Cheloo să se imagineze dezbrăcați.

Gina nu s-a rezumat doar la jurații de la iUmor, ci s-a luat și de câțiva concurenți de la Asia Express, sezonul 1. De Dorian Popa a zis că e în ciuda afecțiunii în care acesta crede că pe toți îi cheamă Jon, este totuși acceptat în societate.

La final, Delia a subliniat că Gina nu a fost rea deloc, și că, din punctul ei de vedere, putea să fie pușin mai dură și să aducă mai multe glume răutăcioase.

Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”... Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x