iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Hmmm... un show extra păcătos! Cum ar reacţiona Cătălin Bordea dacă s-ar întâlni cu tatăl său necunoscut? Răspunsul chiar e genial!

 

Hmmm... un show extra păcătos! Cum ar reacţiona Cătălin Bordea dacă s-ar întâlni cu tatăl său necunoscut? Răspunsul chiar e genial!

Prestațiile concurenților de la „iUmor” au fost, de-a lungul timpului, care mai de care mai amuzante, atât pentru masa juraților, cât și pentru „masa” noastră - a telespectatorilor. Și nu ne-am mulțumit să-i vedem pe unii doar o singură dată, și-apoi „PA” și „PUP”, ci i-am căutat pe YouTube! Numai pe unii! Cum ar fi apariția lui Bordea în emisiune!

Vedeţi voi de ce!

Şi nu uitaţi: 

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe