Antena Căutare

iUmor, 13 noiembrie 2021. Stela Șerbu a venit cu un număr de stand-up inedit. "O plăcere să vă revăd. Sunteți specială"

Stela Șerbu a venit la iUmor gata să impresioneze cu numărul ei de stand-up. Concurenta iUmor a revenit pe scenă, după ce a fost și în sezonul 10.

stela serbu la iumor 11 Galerie
Stela Șerbu a povestit că a fost de 2 ori la un club se stand-up, iar acum a venit la iUmor să facă sezație cu glumele ei. După ce a petrecut o oră la machiaj pentru a se asigura că va arăta perfect, Stela a pășit în scenă. | Antena 1

Stela Șerbu a povestit că a fost de 2 ori la un club se stand-up, iar acum a venit la iUmor să facă sezație cu glumele ei. După ce a petrecut o oră la machiaj pentru a se asigura că va arăta perfect, Stela a pășit în scenă.

Chiar dacă concurenta a crezut mereu că stand-up-ul este doar pentru cei până în 30 de ani, și-a dat seama că s-a înșelat.

“Nu mi-am închipuit că o am priză la tinerii de acolo”, a povestit Stela despre experiența ei de la cluburile de stand-up.

“Îți dai seama că mi-e teamă, dar până nu încerci nu ai de unde să știi dacă ești în stare să faci lucrul ăla sau nu”, a mai adăugat concurenta iUmor.

Stela Șerbu, concurenta cu un număr inocent de stand-up

Stela Șerbu a intrat în scena iUmor vizibil emoționată. Ea a mai fost la show-ul de comedie și în sezonul 10, după cum și-a amintit și Delia.

Concurenta iUmor a spus că mulți prieteni au întrebat-o de ec s-a apucat de stand-up la vârsta ei.

“M-am gândit că din stand-up-ul feminin lipsește una din-asta la menopauză”, a spus concurenta iUmor.

Citește și: Zamfir Silaghi merge în finala iUmor, sezonul 11. „E prima dată în viața mea când sunt pe o scenă”

Stela l-a luat la roast mai întâi pe Cheloo și apoi pe Delia.

“Sigur ai apă în paharul ăla?”, i-a spus Stela Deliei.

“A început mega cringe. Nu înțelegeam nimic”, a mărturisit Delia în culise.

Stela a spus că îi plac reclamele, dar din cauza vârstei nu poate face reclama la produsele la care își dorește.

Jurizare Stela Șerbu în sezonul 11 iUmor

“Nu știu câți ani aveți, dar eu mă îndrept spre 12 și sunt în coborâre”, i-a zis Cheloo concurentei iUmor după ce a făcut o glumă nepotrivită despre un posibil desen obsecen pe revista pe care ea o ținea în mână.

Juratul iUmor a stârnit hohote de râs în rândul juraților.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie

“Mie mi-a plăcut foarte mult. O plăcere să vă revăd. Sunteți specială”, i-a spus Delia Stelei.

“Eu consider că data viitoare va fi mai bine și cu mai mult ritm”, a adăugat Mihai Bendeac.

Stela Șerbu a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 13 noiembrie 2021. Sara Twister, contorsionista care l-a pus în pericol pe Mihai Bendeac. "Vai de mama mea c... iUmor, 13 noiembrie 2021. Abel Megyes, mentalistul care l-a uimit pe Mihai Bendeac. "Băi, m-a blocat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x