Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021. Stevo Joslin, concurentul cu umor american, i-a surprins pe jurați. "Foarte smart tot ce ați făcut"

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Stevo Joslin a venit la iUmor 2021 pentru a impresiona jurații cu umorul său, aducând pe scenă glume din țara lui natală.

stevo joslin la iumor sezonul 11 Galerie
Stevo Joslin, american de origine, a venit la iUmor tocmai din California. Stevo are o poveste destul de neobișnuită. | Antena 1

Stevo Joslin, american de origine, a venit la iUmor tocmai din California. Stevo are o poveste destul de neobișnuită. El a mărturisit că a venit în România cu soția lui pentru a avea grijă de animalul de companie al unor prieteni de-ai lor și apoi s-au decis că le place atât de mult aici încât vor rămâne.

Astfel, Stevo și soția lui au rămas în România și s-au mutat aici de aproximativ 3 luni. Deși la origine și el soția lui vin de America, cei doi călătoresc de aproximativ 10 ani și se mută oriunde își doresc.

Stevo a venit cu povești haioase din America

“Am locuit în China, Cambogia, Malaezia, Thailanda. (…) Am fost prin toată lumea împreună și suntem încântați că suntem în România, apoi plecăm în Franța”, spune Stevo.

Stevo a intrat în scenă plin de energie și le-a povestit juraților iUmor cum a reușit să învețe prima formula de salut în limba română. Se pare, totuși, că cel mai bun prieten al său l-a mințit.

“Nu mai locuiesc în America de 10 ani și ceea ce îmi lipsește cel maim ult sunt reclamele americane pentru că nu te-ai aștepta niciodată ca atunci când schimbi canalul, cineva să țipe la tine”, a povestit Stevo.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Princess Tweedle Needle, moment inedit în fața juraților: „Nu încercați asta acasă”

“Am locuit în China deoarece chiria e mult mai mică în China comunistă decât în California comunistă”, a mărturisit concurentul iUmor care a stârnit hohote de râs.

Lumea a presupus că e rus, atunci când locuia în China. Pentru că a lucrat și în domeniul piscinelor, Stevo a decis să le spună un secret juraților legat de piscine.

“Dacă cineva din piscină are diaree…asta a fost! Trebuie să închizi toată piscina. Dar dacă cineva din piscină face treaba mare normal, trebuie să îmi pun o pereche de mănuși de latex și să-l pescuiesc pe fraier”, spune Stevo.

După acest episod nefericit, Stevo a făcut o schimbare de carieră. Stevo a dorit să vorbească despre căsnicie. El și soția lui au fost despărțiți de 2 ori înainte de a se căsători. Prima dată s-a despărțit ea de el, apoi s-a despărțit el de ea, iar acum după căsătorie, cine moare primul, va câștiga, spune Stevo.

Jurizare Stevo Joslin în sezonul 11 iUmor

“Foarte tare, asumat. (…) A fost o bucată de stand-up americănească pur sânge”, spune Dan Badea.

“Bine ați venit în România! Vă așteptam demult. Mi-a făcut plăcere să vă văd, să vă aud, foarte smart tot ce ați făcut. Am o singură nedumerire. (…) Vreau să știu dacă mai e valabilă treaba dacă faci pipi în apă. Se face apa albastră sau nu?”, i-a transmis Delia concurentului iUmor.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Vlad Corbeanu l-a adus pe scenă pe Sfântul Petru: „Sunt cel mai îndrăgit portar, după Duckadam”

Concurentul iUmor i-a răspuns că nu se colorează apa, iar mirosul înțepător nu e de la clor.

“Cred că aveți șanse reale la premiul iUmor pentru că scena iUmor este o scenă mediocre. Apreciez foarte tare glumele la adresa Americii. Să știți că sunt unul dintre puținii oameni care compătimesc americanii”, spune Cheloo.

“A fost un număr foarte intelligent, foarte răutăcios, foarte bine pus la punct. Exceptând 2-3 glumițe tipic americane, numărul a stat în picioare fără discuții”, a mai completat Cheloo.

Mihai Bendeac, spre deosebire de colegii săi care au vorbit în română, a dorit să I se adreseze concurentului în engleză, stârnind amuzamentul celorlalți cu accentual său.

“Sunt de părere că numărul tău a fost…înglobat toate așteptările mele în legătură cu ceea ce aș vrea să văd pe scena aceasta. Dacă ar fi fost să avem câte un concurent ca tine pe zi poate că lumea noastră mică de aici ar fi diferită!”, i-a zis Mihai Bendeac lui Stevo.

Stevo a primit 3 x LIKE de la jurații iUmor.

“În acest moment este numărul meu preferat din acest sezon”, a spus Mihai în culise.

Totul despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 16 octombrie 2021.Chester, rapper-ul care a avut un flow greu de urmărit. “Semeni cu Nick de la N&D”... iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un baz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x