Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Gluma făcută de Mirela Didei la care nici ea nu s-a putut abține din râs

Mirela Didei a venit în Semifinala iUmor cu același concept de show ca în audiții și, cum a spus Cheloo, succesul reeditat nu a mai prins la public.

Mirela Didei, înconjurată de baloane pe scena iUmor Galerie
Mirela Didei a venit în Semifinala iUmor cu același concept de show ca în audiții

Ca în audiții, Mirela s-a înconjurat de baloane, spunând că în ele se află flatulențe, pe care le licitează și se îmboțățește în acest fel.

„După ce am trecut de audiții bănuiesc că aveați senzația că o să vin în Semifinală cu niște baloane foarte mari. Nu e cazul. S-au dat toate ca pâine caldă. M-am îmbogățit. Trebuie să recunosc că am făcut ceva greșit. Delia, am mințit un client că este a ta și că ai tras una până când ți s-a rupt apa fără să fii însărcinată. Și mie îmi vine să râd.

A ta, Mihai a fost prima scoasă la licitație. A luat-o un laborator international. Au vrut să vadă ce e în mintea ta. Au desfăcut balonul și au renunțat pentru că se împuțise treaba.

Cheloo, de la tine nu am avut să strâng absolut nimic.

Mihai Bendeac, către concurenta iUmor: „Au trecut 10 minute de când ai uitat textul”

Jurații au remarcat că momentul Mirelei nu are o consistență, și că întreruperile ei nu fac parte din moment.

„Au trecut 10 minute de când ai uitat textul”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei.

Mirela Didei nu a obținut niciun like din partea juraților, așa că parcursul ei în competiția iUmor se oprește aici.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

Citește și: iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Citește toate noutățile despre iUmor aici

iUmor 2020, Semifinala. Triada chineză, momentul la care s-au aruncat mulți bani pe scenă... S-a decis primul finalist iUmor 2020! Cine a reușit să convingă juriul în seara aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x