Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Baronul Universului îi uluiește pe jurații iUmor, cu greutățile la purtător

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Baronul Universului revine la iUmor cu mai multe greutăți decât ne-a obișnuit până acum.

baronul universului iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Baronul Universului | antena 1

Baronul Universului a fost și în sezonul 4 la iUmor și acum revine cu forțe proaspete. El spune că a revenit la iUmor pentru că iubește acest show, dar și pe jurați. Baronul Universului a primit chiar și un premiu Guiness, stabilind un record de ridicat greutăți cu ajutorul sfârcurilor.

Pentru a reuși această performanță, concurentul iUmor mărturisește că trebuie să își rupă sfârcurile de multe ori pentru a se forma țesut cicatrizat deoarece acesta devine mai puternic.

“Când sângerează înseamnă că s-a rupt și se va forma țesut cicatrizat și devin mai puternice”, explică concurentul iUmor.

Numărul său este unul spectaculos, dar pe cât e de uimitor, pe atât e de periculos.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Fibi Eyewalker, concurenta care i-a făcut pe toți să-și înghită cuvintele de uimire

“O data mi s-a oprit inimia”, mărturisește Baronul Universului.

Concurentul a început numărul în stil mare, agățându-și greutățile de pleoapele inferioare.

Următoarea schemă care face parte din numărul său a fost agățarea unor greutăți de nas. Baronul Universului nu s-a rezumat doar la asta. El s-a și învârtit cu acea greutate agățată de nas.

Concurentul iUmor a avut nevoie și de o asistentă pe scenă, așa că Fibi Eyewalker, și e o concurentă a emisiunii, a venit să îl ajute.

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Fibi a pășit pe scenă, s-a agățat de lanțuri, iar Baronul a reușit să o ridice pe asistenta lui, toată greutatea atârnând de sfârcurile lui și urechi.

Jurații iUmor au rămas cu gura căscată, iar publicul i-a aplaudat furtunos pe cei doi.

Reacția juraților iUmor după momentul Baronului Universului

“Nu simt o durere fizică când văd chestii de genul acesta, ci se produce ceva la nivelul organelor medii”, mărturisește Mihai Bendeac în culise.

Curiozitatea juraților iUmor a fost satisfăcută atunci când concurentul le-a mărturisit că a încercat să ridice greutăți și cu părțile sale intime. Cu toate acestea, el spune că a avut parte de un accident neplăcut.

“Numărul a conținut toate elementele despre care putem vorbi într-un show de umor și divertisment”, a completat Delia.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu, femeia de serviciu care se dezbracă de inhibiții. Cum i-a uimit concurenta pe jurați

“Orice număr (…) care aduce dramatism, greutăți mutate prin spațiul cosmic cu sfârcurile și alte chestii îngrozitoare, fac parte din conglomeratul numit amuzament”, a mai spus și Cheloo.

De asemenea, Cheloo a mai adăugat că ar avea încredere să își lase copilul în grija Baronului, dacă ar fi ca aceasta să accepte să fie dădacă. Probabil concurentul ar legăna copilul ținându-l atârnat de sfârcuri.

Baronul Universului a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Ștefania Costache revine la iUmor, mai plină de haz ca oricând... iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya, cu o pasiune pentru mașini, a fost întreruptă de Mihai Bendeac. “Sunt în iadul pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x