Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Ștefania Costache revine la iUmor, mai plină de haz ca oricând

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Ștefania Costache urcă pe scena iUmor pregătită să arate că poate și fără să fie dezbrăcată.

stefania costache iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Ștefania Costache | antena 1

Ștefania Costache a mai fost la iUmor și în sezonul 8, “cam dezbrăcată”, din spusele ei. Ștefania povestește că stilul ei vestimentar este unul mai ușuratic, deși ea nu este o femeie cu moravuri ușoare.

Astă seară Ștefania a venit îmbrăcată cuminte, decent, pregătită să aibă umor și fără să își arate goliciunea.

Ștefania le povestește juraților că s-a apucat de curând de cursuri de actorie, deși ea e actriță de ceva vreme.

“Toate femeile sunt actrițe, doar că unele sunt suficiente de deștepte încât să ceară și bani pentru asta”, spune Ștefania.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu, femeia de serviciu care se dezbracă de inhibiții. Cum i-a uimit concurenta pe jurați

După ce a văzut roast-ul lui Irinel Columbeanu din ediția trecută, Ștefania spune că i-a stârnit milă.

“Mi-au dat lacrimile, m-am emoționat și m-am trezit spunând ‘Bă eu abia acum m-aș culca cu ăsta’”, mărturisește concurenta iUmor.

Ștefania a povestit și o experiență personală, cu un fost coleg de serviciu.

“Am o voce în cap care cred că e acolo doar să facă mișto de mine”, spune Ștefania, dezamăgită de alegerile pe care le face când vine vorba de parteneri.

“Am făcut eu un calcul și de când mi-am început viața sexuală am avut mai puțin de 1 bărbat pe an. Puțin având în vedere că în ăștia intră și ăia cu care mi-am făcut pomană”, povestește Ștefania.

Reacția juraților iUmor după momentul Ștefaniei Costache

“Numărul tău m-a topit, secundă cu secundă pentru că a fost o superbă lecție de autoironie”, spune Mihai Bendeac care credea că Ștefania a venit pentru a treia oară doar pentru imaginea ei.

“Ăsta a fost cel mai bun număr al tău de la iUmor de până acum”, i-a spus Delia concurentei iUmor.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special

“Eu n-am ce să-ți spun. Mie mi se pare că ai o rețetă foarte bună care funcționează”, spune Cheloo.

“Mă bucur că Ștefania Costache a revenit învășmântată sobru la iUmor să demonstreze că are și glume ”, a mai completat Cheloo.

Ștefania Costache a primit 3 x LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei, părinții cu lipici la public, stârnesc hohote de râs în rândul juraț... iUmor, 24 martie 2021. Baronul Universului îi uluiește pe jurații iUmor, cu greutățile la purtător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x