Antena Căutare

iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

Virgil Ciulin a vorbit despre viața de la sat în momentul lui de stand-up din ediția de pe 5 decembrie 2021 de iUmor, iar Mihai Bendeac l-a recunoscut imediat

Virgil Ciulin, pe scena iUmor 2021 Galerie
Virgil Ciulin a participat la iUmor 2021 | Antena 1

Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac de la prima vedere pentru că juratul iUmor a mărturisit că îi urmărește videoclipurile de pe Internet ale concurentului: „Istoria cu virgil”, a exclamat Mihai Bendeac când l-a văzut pe concurent pe scenă referindu-se la canalul pe care acesta îl deține.

Virgil Ciulin este din Vaslui, mutat de 10 ani în București, iar pe scena iUmor 2021 a prezentat un număr de stand-up, ironizând viața satului din România, dar și interesul televiziunilor pentru pensiunile din Maramureș, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Virgil Ciulin, moment de stand-up la iUmor 2021

„În fiecare an se repetă aceeași discuție cu un văr care încearcă să-mi demonstreze cât de frumoasă e viața la țară. Îmi spune mie care m-am născut acolo cât de frumos e. Bunica se trezește dimineața, se spală pe față cu apa aia rece, aia e sănătate curată. Eu mă uit la bunica, e lăsată de spate, e cocoșată, arată ca Arcul de Triumf. Efectiv îi zic vecinii Maradona că pare că are o minge invizibilă pe spate. Ea nici nu știe cum arătăm, ne cunoaște după adidași”, a spus Virgil Ciulin pe scena iUmor.

De asemenea, concurentul iUmor a vorbit și despre „transhumanța reporterilor” care merg de sărbători în Maramureș:

„Îți transmite cu o compunere de clasa a IV-a că pensiunile își așteaptă turiștii cu peisaje idilice și bucate una și una”, a spus concurentul.

Ce su spus jurații despre momentul lui Virgil Ciulin de la iUmor 21

„Momentul a fost foarte bun. Felicitări!”, a spus Delia.

„Domnule Virgil, mi s epare că ai o răutate caracteristică Vasluiului. Mă bucur de bucuria colegilor mei”, a spus Cheloo.

„Îmi pare foarte bine să te văd în realitate, te știu de pe Internet. Mi se pare că dacă nu ai fi avut atât de mult emoții ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de 2 ani de zile. Chiar și așa cred că ai putință ca anul acesta să câștigi iUmor”, a spus Mihai Bendeac.

Virgil a primit 2 de „Da” Cheloo subliniind că nu apreciază astfel de glume.

„Ești ca o soacră”, i-a spus Delia lui Cheloo care a afirmat că el dă „Da-urile” foarte calculat.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs... iUmor, 5 decembrie 2021. Ugo Sanchez, moment fără cuvinte, dar cu multă creativitate. Cum i-a pictat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x