Căutare Live

iUmor, 5 mai 2021.Doamna Carmen Gârleanu,diriginta lui Mihai Bendeac,de la catedră, pe scena iUmor, pregătită de un roast legendar

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, doamna Carmen Gârleanu, fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac, vine la iUmor pentru a-i face o surpriză juratului.

iUmor, 5 mai 2021.Doamna Carmen Gârleanu

antena 1

Carmen Gârleanu intră în scena iUmor, iar juratul Mihai Bendeac și-a pus mâinile în cap când i-a auzit numele.

“Eu am stat în foarte mare stres și astăzi am sunat-o pe maică-mea și am pus-o pe maică-mea să se jure că nu vine taică-miu, însă efectul, apropos de doamna Gârleanu, a fost cam același”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Diriginta lui Mihai l-a lăudat pe jurat, spunând că era foarte cumințel și frumușel când era mic.

“Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, spune Carmen Gârleanu.

Doamna dirigintă își amintește cu mare drag că în vara dintre clasa a 10-a și a 11-a a primit cel mai frumos cadou ca dirigintă, după ce elevii ei descoperiseră teatrul.

Citește și: Cine este Virgil Pop, concurentul iUmor care i-a uimit pe jurați cu roast-ul lui în limba română veche

“Ați jucat “Jocul de-a vacanța”, unde tu ai jucat rolul principal”, spune doamna Carmen Gârleanu.

După ce a făcut o remarcă la spusele Deliei, referitoare la muzică, Cheloo a exclamat:

“Sunteți mai amuzantă decât elevul, doamnă”, i-a zis juratul iUmor.

Diriginta cu umor care i-a prezis un viitor strălucit lui Mihai Bendeac

“Doamna Gârleanu ne-a dovedit că este mult mai amuzantă pe scena iUmor decât este Mihai Bendeac pe scaun”, spune Cheloo.

Doamna dirigintă a divulgate un mare secret de-al maestrului Bendeac. Se pare că în clasa a 12-a a primit un telefon de la mama lui Mihai, care îi povestea că fiul ei a plecat de acasă și s-a mutat cu Maria, iubita lui de atunci.

Atunci când l-a chemat diriginta pe Mihai pentru a sta de vorbă, juratul iUmor i-a spus:

“Da, cum să nu, iubirea vieții mele. Drept urmare, s-a căsătorit, a avut 4 copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel”, spune Carmen Gârleanu.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Roastul lui de Pablo Escobar face senzație. “Urăsc oamenii care iau droguri”

Pe fundal, diriginta a vrut să proiecte poze din liceu în care apare și Mihai Bendeac.

“Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân”, spune Delia.

“Fotografiile alea de la spectacole…Am recunoscut inclusive ce-I furam mamei de acasă. Îi furam lucruri pentru recuzită, scaune pliante, ceasuri de perete”, povestește Mihai Bendeac.

“A fost strălucitoare. Atâta viață și atâta poftă de amuzament cât a avut doamna dirigintă nu o să aibă 10 invitați speciali adunați la un loc”, spune Cheloo.

Doamna dirigintă a venit pregătită și cu un caiet de amintiri din liceu, din care a citit împreună cu Mihai Bendeac, pe scenă, unele dintre citatele elevilor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021.Viorel Cataramă ia cu asalt scena iUmor și îi impresionează pe jurați. “Delia, să știi că te urmăresc ... iUmor, 5 mai 2021. Petrișor Obae, om de presă, a venit cu glume care au fost ca un duș rece pentru jurații iUmor...
Ultimele știri
Top Văzute
x