Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie 2021. Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, glume despre politicienii și vedetele din România

Marcel Cobzariu a venit la iUmor, 6 noiembrie 2021, în rolul lui Stalin și a creat un moment de roast istoric, care i-a amuzat foarte tare pe cei trei jurați.

Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, glume despre politicienii și vedetele din România la iUmor, 6 noiembrie 2021 Galerie
Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, glume despre politicienii și vedetele din România la iUmor, 6 noiembrie 2021 | Antena 1

Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, a avut un moment inedit de roast istoric, cu care a reușit să amuze pe toată lumea. Actorul a făcut senzație cu momentul său pe scena iUmor, iar Cheloo a spus despre glumele sale că au conceput cel mai bun roast istoric pe care le l-a auzit.

Stalin a venit la iUmor, ca invitat special, în ediția din 6 noiembrie 2021. Ce glume a făcut Marcel Cobzariu

Stalin a venit pe scena iUmor cu un moment inedit de umor, care a fost pe placul juraților. Personajul a fost interpretat de actorul Marcel Cobazriu, care a venit ca invitat special și a reușit să pună un zâmbet pe buzele tuturor cu glumele sale despre politicienii români, dar și despre anumite vedete autohtone și despre juriu.

„Ce e tovarăși nu mai știți limba rusă? Ați păstrat România la fel ca după război. În curând nu vor mai fi mulți români aici. Aveți niște oameni politici...cum îi alegeți? Femeile în politică sunt o glumă bună. Politicienii trebuie schimbați, la fel ca scutecele copiilor, din același motiv. Mihai, am auzit că și când mergi în vacanță, întrebi unde e masa juriului la restaurant”, au fost unele dintre glumele pe care Marcel Cobzariu le-a făcut.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Enjo Flint, moment cu grad ridicat de dificultate. Jurații nu s-au așteptat la o asemenea reprezentație

Mihai Bendeac a rămas plăcut surprins de roast-ul creat de acesta și a țiunt să spună câteva cuvinte de admirație. „Un actor foarte talente, genial!”, a spus juratul Mihai Bendeac.

Și Cheloo a simțit la fel cu privire la roast-ul lui Stalin: „Momentul nostru de Stalin a fost cel mai bun roast istoric de până acum”, spune juratul.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Strange Comedy, moment de circ pe scena comediei. Cheloo s-a dus după concurenți în culise

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Alexandra și Laura, număr de striptease și dans la bară. Cheloo le-a invitat într-un videoclip de-al său

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Bia Khalifa are probleme de sănătate. Concurenta de la iUmor suferă de anorexie nervoasă: Este ceva ce a pornit de la ps... iUmor, 6 noiembrie 2021.Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie și glume care nu a fost întocmai pe gustul juraților. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x