Antena Căutare

Esta sărbătoare mare la „iUmor”: La mulți aaaaaani, Deliaaaaa! Jurata și-a făcut o lista lungă de cadouri

Îi spunem acum: La mulţi ani, Delia! Artista împlineşte 37 astăzi de ani şi îşi serbează ziua de naştere pe platourile „iUmor”. Delia filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă!

Îi spunem acum: La mulţi ani, Delia! Artista împlineşte 37 astăzi de ani şi îşi serbează ziua de naştere pe platourile „iUmor”. Delia filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă!

Ce vrea să primească Delia de ziua ei

„De ziua mea, mie să îmi luaţi cadouri folositoare... nefolosite în primul rând! Am nevoie de dresuri de plasă, pentru că mereu se rupe dresul de plasă de scenă, săpunuri de calitate superioară cu PH ok, tot felul de cosmetice”, a spus Delia, jurata „iUmor”

Parfumurile, perucile, tratamentele pentru păr şi şepcile sunt şi ele pe lista de dorinţe a Deliei. Colegii de la „iUmor” şi-au luat notiţe ca să reuşească să ţină minte totul. Mai este loc pentru încă ceva!

Ce cadouri nu vrea Delia să primească de ziua ei

Sa să fie sigură că se face înţeleasă până la capăt, jurata de la „iUmor” le-a prezentat colegilor de echipă şi ce nu ar vrea să primească de ziua ei. Doar aşa, cât să le facă misiunea mai uşoară.

„Muţunachii, păpuşele, mapeţele şi tot felul de ursuleţi, pentru că nu am ce să fac cu ei şi în general nu îi pun nici acasă, nu îi mai duc acasă. Îi las în maşină! Nu-mi luaţi haine pentru că nu o să mi luaţi nimic drăguţ!”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Delia își aniversează ziua de naștere la filmările celui de-al șaselea sezon ”iUmor” Jurata le-a spus colegilor săi exac... Delia a primit zeci de cadouri de ziua ei, în ultima zi de audiții din cel de-al șaselea sezon ”iUmor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x