Antena Căutare

Lume! Lume! Vizită oficială pe scena „iUmor”: „Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. Irena Boclincă este Viorica Dăncilă! Concurenta și-a testat „autenticitatea” în Piața Obor, înainte de a urca pe scena „iUmor”.

iUmor. Sezon 6. Ediția 1. Irena Boclincă este Viorica Dăncilă! Concurenta și-a testat „autenticitatea” în Piața Obor, înainte de a urca pe scena „iUmor”.

Pentru a afla cât de credibilă este în rolul său, actrița a făcut mai întâi o probă în Piața Obor din București, unde rezultatul a fost pe măsura așteptărilor! Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii.

„Am considerat că este o emisiune cultural-educativă și am zis că ar fi bine să vin să in un discurs”, a spus doamna „prim-ministru”

Concurenta transformată în Viorica Dăncilă a făcut și o demonstrație de abilități poliglote în culisele „iUmor”: „Gud morining, iu hav gud....concurs?”

Discursul a fost colosal! „Dacă nu știi cine a fost Mozart și nu știi câte tablouri a pictat, ești mort pentru umanizare!”

„Durlu-du-di-ciu-cu-du-du”? E bine? Nimeni nu știe! „Acestea sunt momentele în care Bendeac derapează”... Sezon nou, dorințe noi! Mihai Bendeac a devenit „om de cultură și artă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x