Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Cheloo, fascinat de un număr de stand-up: “Este cel mai interesant număr de stand-up de la iUmor din sezonul 1 până în sezonul 7”

George Țintă revine pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand-up mâine searã, de la 20:00, la Antena 1. Iar pentru a-şi da seama dacã stilul sãu va fi recunoscut, domnul Ţintã îşi va face apariţia cu o şapcã şi o pereche de ochelari de soare.

George Țintă revine pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand-up mâine searã, de la 20:00, la Antena 1. Iar pentru a-şi da seama dacã stilul sãu va fi recunoscut, domnul Ţintã îşi va face apariţia cu o şapcã şi o pereche de ochelari de soare.

Doar Mihai Bendeac și-a dat seama că în fața lor este fostul finalist din sezonul șase al show-ului și chiar și așa a fost cucerit de glumele acestuia, așa că l-a rugat să mai spună și altele, cu orice preț: “Dacă mai ai și alte glume pregătite, te rugăm să mai spui! Pentru sufletul nostru, te rog. Sunt în stare să fac orice, plătesc, stau și în cap. Cred că a fost cel mai bun număr de până acum din acest sezon”.

Cheloo a declarat că este fanul lui și că și-l dorește direct în finala iUmor! “Țintă a venit cu un număr de stand-up comedy care se apropie de perfecțiune din punctul meu de vedere. Îmi place umorul morbid, agresiv, șocant, cum ar veni George Țintă a fost personajul negativ din stand-up. Sper să ajungă direct în finală! Pentru mine acesta este cel mai interesant număr de stand-up de la iUmor din sezonul 1 până în sezonul 7”, a spus la sfârșitul momentului juratul. Ce moment le-a pregãtit acesta juraţilor, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie iUmor, mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro