Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Eduard Moise, concurentul cu energie bună și mult haz. “Ești reîncarnarea lui Bordea cel tânăr”

Eduard Moise a venit în sezonul 12 iUmor pentru a le arăta tuturor că are un simț al umorului care merită să fie împărtășit cu toată lumea.

eduard moise la iumor 12 Galerie
Eduard Moise a venit în sezonul 12 iUmor pentru a le arăta tuturor că are un simț al umorului care merită să fie împărtășit cu toată lumea. | Antena 1

Eduard Moise vine din Galați, are 21 ani și e pregătit să stârnească hohote de râs cu un număr de stand-up inedit. Concurentul iUmor face stand-up de o jumătate de an. Edurd este în același timp și student în anul 3 la Informatică Economică.

Concurentul s-a pregătit temeinic pentru acest număr și a intrat plin de energie în scenă. El a povestit că a început să simtă că îmbătrânește. Eduard stă foarte mult pe Facebook și distribuie tot felul de postări. Mai mult decât atât, Eduard a descoperit că în ultima vreme din ce în ce mai multe femei în vârstă încearcă să îl cucerească.

Eduard Moise, concurentul cu un haz și o energie debordantă

Atunci când merge în club, tânărul a spus că îi e frică de ce ar putea să agate și tocmai de aceea spune că ar face un card vertical pentru femei pentru a afla unde și cu cine a umblat până la vârsta respectivă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Mincu, roast usturător la adresa soției lui, Maria Popovici. "Cred că era mai ușor să te înșel"

“Pui femeia pe aplicație și vezi dacă are kilometrii dați în spate, (…) dacă a fost plimbată în Elveția”, spune Eduard.

Concurentul iUmor a povestit și despre ziua în care el s-a vaccinat, urmând exemplul mai multor vedete. El a povestit că Loredana Groza e posibil să fi cerut ca vaccinul să îi fie făcut în pomeți și în mandibulă.

“Dacă Loredana ar fi puțin mai deșteaptă, ar di caz de inteligență artificială”, a mai zis concurentul iUmor, stârnind hohote de râs.

Eduard a vorbit și despre superstiții, iar preferata lui e cea cu adidasul în picior. Se spune că dacă te încalți cu un singur picior, a doua zi îți moare mama. El folosea superstiția ca pe un mechanism de apărare.

Jurizare Eduard Moise în sezonul 12 iUmor

Jurații iUmor au fost încântați de curajul și entuziasmul concurentului iUmor.

“Parțial este un material bun, dar tu la 21 ani ești foarte, foarte bine pe scenă”, i-a transmis Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o brumă de umor"

Juratul iUmor l-a apreciat pentru felul în care poate evolua pe scenă și pentru că are potențial, dacă primește sprijinul necesar.

“Ești mult prea tânăr și glumele mi se pare un pic bătrânicioase. Deci conținutul glumelor, genul de a glumi”, i-a zis Delia.

Mihai Bendeac a contrazis-o pe Delia.

“Atunci când nu ai punch, ești vulgar”, i-a mai zis Mihai Bendeac.

“Chiar ai avut un vibe foarte mișto care s-a transferat. (…) Ai putea face carieră”, i-a mai zis Mihai Bendeac.

“Cumva mi-a plăcut până la jumătate”, a spus Iulia Albu.

“Pentru mine tu ești reîncarnarea lui Bordea cel tânăr”, i-a zis Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Anisia Gafton, număr special de comedie. “Am început să dansez din buricul degetelor”... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Milena Vega, artista tatuatoare care a dat dovadă de un curaj remarcabil. Ce a făcut în di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x