Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Mincu, roast usturător la adresa soției lui, Maria Popovici. "Cred că era mai ușor să te înșel"

În ediția 11 de iUmor, în sezonul 12, Mincu este cel care vine să o ia la roast pe Maria Popovici, cel de-al patrulea jurat.

mincu in sezonul 12 iumor Galerie
În ediția 11 de iUmor, în sezonul 12, Mincu este cel care vine să o ia la roast pe Maria Popovici, cel de-al patrulea jurat. | Antena 1

Mincu a mințit-o pe Maria timp de câteva zile că el nu va veni să îi facă roast la iUmor, dar iată că acesta a urcat pe scenă pregătit să dea tot din casă și din căsnicia lor.

Maria Popovici i-a strigat că e un mincinos și că, de fapt, se aștepta să vină pentru roast, fiind foarte curioasă ce are de zis despre ea.

“M-am prins când te îmbrăcai dimineață. Cel mai mincinos soț din lume!”, i-a zis Maria lui Mincu.

Mincu a povestit că i-a fost foarte greu să o mintă timp de câteva zile timp în care a scris glumele pentru aceast roast. El a plecat de câteva ori singur la studio, inventând diverse motive, iar Maria devenise bănuitoare.

Mincu, roast de senzație pentru soția lui, Maria

“A trebuit să scriu material nou, să îi citesc, să zic că de-aia am fost plecat”, a povestit Mincu.

“A mințit prea bine, mă”, a mai zis Maria Popovici.

“A fost foarte greu să ascund asta. (…) Cred că era mai ușor să te înșel”, a povestit Mincu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin în fața ta”

Alexandru Mincu a povestit despre prima oară când a văzut pe Maria, cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să se împrietenească la facultatea de actorie.

“Mi-am dat seama că vreau să fie singura figurantă din filmul vieții mele. (…) Venea zilnic cu autobuzul. Mergea zilnic 32 de stații, iar eu pe vremea ei conduceam un Logan. Prima oară când s-a urcat la mine în mașină căuta bara și se uita după controlor la fiecare semafor”, a zis soțul Mariei, stârnind hohote de râs și aplauze.

Soțul Mariei a vorbit și despre motivația Mariei de a slăbi și tot efortul pe care îl depunde pentru a se transforma.

“Acum aleargă în fiecare zi. Ceea ce mă bucură pe jumătate pentru că se și întoarce”, a mai adăugat comediantul.

Mincu a spus că e mândru de soția lui, în special pentru că a câștigat iUmor sezonul, dar și pentru că a jucat în câteva filme despre care el crede că nu au fost de succes.

“Mariei îi este frică de întuneric deși trăiește în bezna minții”, a mai spus comediantul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Diana Matei, roast-ul neașteptat și surpriza muzicală de senzație. Reacția lui Dani Oțil

El a vorbit și despre faptul că Maria petrece mult timp pe telefon și e fan Instagram. Soțul Mariei a vorbit și despre cele mai mari temeri ale ei.

“O sperie tot ce nu înțelege. De-aia îi e frică de lifturi și de înmulțirea cu 7”, a povestit Mincu.

La final, Mincu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale.

“În spatele oricărei femei de succes e un prost care îi face 100 de poze ca să nu îi placă niciuna. Te iubesc și mulțumesc că exiști!”, i-a spus Mincu Mariei.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Macanache, roast-ul care a făcut furori. “Ea a crezut că Puiu Călinescu este aperitiv... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x