Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

Delia Elena Toader i-a luat prin surprindere pe toți atunci când și-a făcut apariția pe scena emisiunii iUmor sezonul 12 îmbrăcată cu un costum militar demn de un dictator! Totuși, numărul concurentei a iscat discuții aprinse la masa juriului.

colaj foto cu delia toader si rodica popescu bitanescu Galerie
Concurenta a încercat să impresioneze juriul cu un număr de stand up, în prima ediție din sezonul 12 iUmor | Antena 1

Extrem de serioasă și cu o atitudine de dictator adevărat, Delia Elena Toader a întors privirile tuturor cu uniforma militară în care și-a făcut apariția. Tânăra a promis că va da celor prezenți o lecție de militărie ca la carte.

Delia Elena Toader a fost „dictatorul” care a făcut stand up în fața juraților, în prima ediție din sezonul 12 iUmor

Concurenta și-a făcut apariția în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1 cu un număr surprinzător de stand up comedy, cu care a sperat că-I va impresiona pe Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și pe cel de-al patrulea jurat al acestei ediții, Rodica Popescu Bitănescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, din cauza emoțiilor, concurenta a început să se bâlbâie, dar Mihai Bendeac a oprit-o și a vrut s-o încurajeze cu un rând de aplauze.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. George Tănase a fost invitat special și a făcut show cu numărul său de stand up comedy

Totuși, glumele cu care Delia Elena Toader a continuat au luat prin surprindere juriul și Mihai Bendeac a „taxat” destul de aspru vorbele concurentei.

„Până și pe mine mă deranjează”, a zis acesta, vizibil deranjat de cele auzite.

„Eu personal n-aș putea să fac glume despre persoanele cu handicap, din milă și din respect”, a zis Rodica Popescu Bitănescu.

Jurata a deschis apoi un subiect destul de surprinzător, despre metodele prin care bărbații pot deveni mai potenți și acesta a fost momentul care a iscat discuții și glume la masa juriului.

„Nu mai face pe nebunul”, i-a zis aceasta lui Mihai Bendeac, ca să mai calmeze spiritele.

La final, numărul prezentat de doamna dictator Delia Elena Toader a primit patru voturi de „nu”.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Elena Albu a vrut să cânte versuri de la Paraziții pe muzică populară, dar Cheloo s... iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete! Ce l-a enervat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x