Căutare Live

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Octavian Vînău revine la iUmor, dar fără noroc. “Tu ești conștient că ai venit cu bancuri vechi”

Octavian Vînău a revenit la iUmor și, deși a mai fost în postura de concurent într-un sezon anterior, se  pare că și de această dată avea emoții destul de mari.

Octavian Vînău a revenit la iUmor și, deși a mai fost în postura de concurent într-un sezon anterior, se pare că și de această dată avea emoții destul de mari.

Antena 1

Octavian Vînău a revenit la iUmor în sezonul 12, pregătit ca de această dată să fie pe placul celor patru jurați. Concurentul iUmor a fost până acum de 2 ori la iUmor, în sezonul 10 și în sezonul 11. În sezonul 11, el a ajuns până în semifinală.

Octavian Vînău, pentru a treia oară la iUmor

Acum, a treia oară pe scena iUmor, Octavian ar trebui să îi dea pe spate pe jurații iUmor, exact așa cum speră.

Octavian a povestit că deși e treia când urcă pe această scenă e foarte emoționat și a mărturisit că a luat o pastilă anti-stres, ca să scape de trac.

“O să continui până când o să mă chemați ca invitat special. Invitat cu probleme speciale”, a spus concurentul iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”

Octavian a început cu o serie de glume despre Vaslui și mama lui care e din acel oraș.

“Eu când eram mic am crescut cu bunica, asta pentru că maică-mea avea apucături de boxer. Adică o atrăgea centura”, spune concurentul iUmor.

Tânărul concurent a povestit și lucruri din copilăria lui, explicând că bunica sa e o femeie răbdătoare și l-a ajutat foarte mult. Atunci când i-a spus bunicii că vrea să îl cunoască pe bunicu, ea l-a dus la el.

“După vreo oră, i-am spus că am obosit și nu mai vreau să îl cunosc, dar ea mi-a zis să tac și să continui să sap”, spune Octavian.

Mihai Bendeac a spus că după 3 minute a recunoscut mai multe bancuri din cele spuse de Octavian, doar că schimbase numele.

Octavian și-a continuat numărul cu glume despre soția lui.

“La început nevastă-mea era ca o fracție. Ordinară”, zice concurentul iUmor, stârnind hohote de râs.

Concurentul iUmor a spus că are un complex, iar Delia a strănutat și Micutzu a spus că e adevărat ce a zis concurentul.

Jurizare Octavian Vînău sezonul 12 iUmor

Delia a concluzionat că data trecută când a venit la iUmor i-a făcut să râdă mai mult pentru că a venit cu glume mai bune.

“Tu ești conștient că ai venit cu bancuri vechi”, i-a zis Micutzu concurentului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din dragoste"

Mihai Bendeac i-a zis concurentului să nu se supere, dar din primele minute toți jurații au recunoscut bancurile vechi pe care le spunea el.

“Și în rest stereotipuri”, a adăugat Micutzu.

“Ne pare rău pentru Octavian Vînău. El nu are nicio legătură cu umorul”, a spus Cheloo.

Octavian Vînău a luat 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Alina Rîbu, corporatista care i-a impresionat pe jurații iUmor. “Cele mai gingașe glum... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Emanuel Doduț, rapperul interogat de Cheloo. “Hai spune-ne tu ce nu îți place la mine”...
Ultimele știri
x