Căutare Live

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Ovidiu Stan, TikTok-erul care face furori cu one-liner-ele sale. “Mai vrem una!”

Ovidiu Stan a venit la iUmor ca invitat special, însă se pare că nimeni nu știa acest lucru. În culise, prezentatorii Badea și Copoț au crezut că el e unul dintre concurenți.

Ovidiu Stan a venit la iUmor ca invitat special, însă se pare că nimeni nu știa acest lucru. În culise, prezentatorii Badea și Copoț au crezut că el e unul dintre concurenți.

Antena 1

Ovidiu Stan a venit la iUmor în calitate de invitat special. Ilona Brezoianu a fost singura care l-a recunoscut. Ea a spus că îl știe de pe TikTok pentru onelinerele sale.

Se pare că Ilona nu era singura care l-a recunoscut, ci și Delia îl știa. Invitatul special a intrat în scenă și a spus o singură glumă, după care a făcut cu ochiul.

“După ce președintele Biden a anunțat că va trimite trupe în România, președintele Putin a anunțat și el”, a spus Ovidiu.

Ovidiu Stan, invitatul special cu punch-liner-uri de succes

“Mai vrem una! Încă una!”, i-a spus Delia.

Și Dani Oțil l-a recunoscut pe Ovidiu și i-a spus să le dea cea mai bună glumă a lui. Invitatul special a făcut o glumă despre ziua lui de naștere.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Ela Voineag, roast-ul acid care a stârnit hohote de râs. "Ei, până aici!"

Mihai Bendeac nu a înțeles cine e, iar Delia și Dani Oțil s-au oferit să i-l arate pe TikTok.

“Este domnul care dă maximele, măi”, spune Delia.

“Domnul în 10 secunde face ce nu fac alții în 2 minute”, a spus Dani Oțil.

“Nu mă așteptam să-l văd la iUmor”, spune Delia.

Câteva momente mai târziu, Ovidiu a apărut din nou pe scenă cu un alt one-liner.

“Nu vă mai iubește soția? Dați-I foc! Aprindeți-I sentimentele!”, spune Ovidiu, stârnind hohote de râs.

“O să mai vină. E un număr între numere”, a spus Delia despre invitatul special.

“Recunosc, nu vă cunoșteam înainte”, spune Mihai Bendeac.

“Aveți norocul că mă duc la culcare că altfel era zi”, spune Ovidiu, stârnind hohote de râs.

“Încă una care vă e la suflet. Vă rog să vă gândiți 10 secunde”, spune Dani Oțil.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Bunica Aspazia, povești despre copilăria lui Cătălin Bordea. "Nu are filtru deloc"

Delia l-a întrebat cu ce se ocupă și Ovidiu a povestit că e agent de vânzări în domeniul construcțiilor.

“Eu am zis că sunteți interlop”, a spus Delia.

“Era Dumnezeu. Venea Dumnezeu și-mi făcea cu ochiul”, spune Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Fachirul din Periș, număr periculos la iUmor. ATENȚIE! Nu încercați asta acasă!... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Victor Pătrășcan, numărul de stand-up într-o engleză stricată. Reacția lui Mihai Bend...
Ultimele știri
x