Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Denis e scamatorul care a făcut magie curată. Jurații au fost uluiți

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Denis a revenit la iUmor cu un senzațional număr de magie. Scamatorul a reușit să îi lase pe toți cu gurile căscate.

colaj foto cu cristian denis si mihai bendeac la iumor Galerie
Scamatorul Cristian Denis a reușit să facă o țigară să leviteze, apoi i-a uimit pe jurați cu un alt truc de senzație, la iUmor | Antena 1

Cristian Denis a decis să revină în sezonul 12 al emisiunii iUmor cu o scamatorie cu totul și cu totul deosebită.

Bărbatul, care se recomandă ca fiind scamator, a dorit să spargă barierele și să arate ceva cu totul și cu totul special față de obișnuitele trucuri pe care le vedem în general la magicieni. Era în sezonul 7 atunci când l-am putut vedea pentru prima oară pe scena iUmor. Acum, după doi ani de pandemie, concurentul a revenit cu forțe proaspete și cu un număr de senzație.

Cristian Denis e scamatorul care a făcut senzație în ediția 11 din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1

„Au trecut doi ani de când n-am mai fost la voi, a fost pandemia asta și nu am prea avut spectacole. Simțeam nevoia de scena asta. Și, în afară de asta, nu mă mai suportă nici nevasta în casă și am zis hai să merg la iUmor”, a dezvăluit bărbatul, încântat de faptul că urcă din nou pe scena iUmor.

Citește și: VIDEO: Cristian Denis a făcut show pe scena de la iUmor! Trucul cu pungile misterioase i-a speriat pe jurați: „Are un număr morbid și sinistru”

Apoi, cortina s-a tras și coloana sonoră a unui film celebru („Gladiatorul”) a început să se audă pe fundal. În atmosfera de magie, concurentul a făcut o țigară să leviteze în jurul mâinilor sale. Cu mișcări lente, dar sigure, acesta a aprins-o, a luat câteva fumuri, apoi a lăsat-o din nou să leviteze.

Fascinați, Mihai Bendeac, Delia, Cheloo și Maria Popovici, cel de-al patrulea jurat din ediția 12 a emisiunii iUmor, au privit cu atenție fiecare mișcare și au încercat să deslușească misterul acestei scamatorii. Nu au reușit, așa că au continuat să privească uimiți.

Apoi, în mod al fel de misterios, Cristian Denis a făcut ca țigara să dispară în pumnul său și acesta a fost momentul în care toți au început să îl aplaude cu multă admirație.

„A fost magie, nu știu cum a făcut. Superb a fost!”, a mărturisit Delia, fascinată de ceea ce a văzut.

Apoi, în timp ce mulți încercau să deslușească trucul, a venit marea surpriză!

„Ceea ce ați văzut mai devreme a fost doar așa, ca să mă dau mare. De faăt am venit cu alt scop astăzi. Azi nu îmi doresc să fac magie, azi o să încerc, pentru prima dată în istoria televiziunii, să vă fac pe voi, cei de acolo, să vedeți magia din perspectiva unui magician. Haideți să vă dau un exemplu”, a dezvăluit acesta.

Apoi, cu ajutorul unui colaj de clipuri video, concurentul a dezvăluit cum percep jurații magia. Cu un șarm ieșit din comun, scamatorul Cristian Denis a dezvăluit cum se fac tot felul de trucuri, spre deliciul juraților și al concurenților.

La final, pentru numărul său deosebit cu și despre magie, Cristian Denis a primit patru de „DA” din partea juraților și a primit șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă a emisiunii iUmor, sezonul 12, de la Antena 1.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Diana Oprea e „zâna urbană” care i-a surprins pe toți cu un număr de umor cu și despr... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x