Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Mellow Magic a „dat viață” fotografiilor sale. Marele final i-a uimit pe jurați

Având drept hobby-uri fotografia și magia, Mellow Magic s-a gândit să creeze un număr care să îmbine ambele sale pasiuni și cu care să cucerească pe deplin publicul. Reacția juraților de la final este neprețuită. Iată momentul de magie!

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Mellow Magic a „dat viață” fotografiilor sale. Marele final i-a uimit pe jurați Galerie
Mellow Magic a „dat viață” fotografiilor sale pe scena iUmor | iUmor/Antena1

Mellow Magic este artist grafic, însă în timpul liber face magie, din pură pasiune. Acesta a glumit că este și comediant, tot în timpul său liber.

Mellow le-a arătat celor prezenți în sală câteva trucuri magice cu ajutorul unei camere polaroid, explicând că una dintre marile sale pasiuni este fotografia.

Mellow Magic a „dat viață” fotografiilor sale, la iUmor sezonul 13

În ediția iUmor din 16 octombrie, concurentul le-a arătat juraților câteva fotografii din propria colecție, punând în scenă un număr nemaivăzut. Cu ajutorul incusinței sale de magician, imaginile prezentate „au prins viață”, sub privirile curioase ale juraților.

Șerban Copoț, unul dintre prezentatorii emisiunii, a urcat pe scenă pe post de asistent, pentru următorul truc magic, care i-a lăsat pe jurați cu multe întrebări, la final. „E aceeași fotografie!”, a exclamat Șerban Copoț cu uimire în glas.

„Nu cred!”, a zis și juratul special al acestei ediții, Răzvan Simion, la următorul truc. La final, concurentul a făcut și aparatul foto să dispară.

„Pentru reacția asta fac ceea ce fac”, a zis Mellow, atunci când toți cei prezenți au rămas uimiți de cele văzute.

Jurizare Mellow Magic, la iUmor sezonul 13

Jurații s-au declarat cuceriți de număr, însă se pare că unul dintre ei nu a fost tocmai convins, motivând că nu a fost pe placul lui.

„Suntem….suntem șocați.”, a zis Delia. „Nu știu cum a făcut”, a continuat ea la testimoniale.

„Vreau să știu de la tine, există Moș Crăciun?”, a glumit Costel cu concurentul.

„Toți magicienii buni din România îmi sunt amici sau prieteni foarte buni. Niciodată nu am fost curios să îi întreb cum își fac trucurile. Pentru că magia ne priește. A fost o experiență nemaipomenită”, a zis și Răzvan Simion.

„Urăsc numerele de magie care includ tehnologie”, a ținut Cheloo să puncteze, el fiind, așa cum probabil deja ați ghicit, cel „nemulțumit”.

La final, Mellow Magic a primit 3 voturi pozitive și unul negativ, din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Sid Singh, umor fin cu tentă politică. Motivul pentru care a fost asemănat cu Dan Badea... Actriţa Laila Abdel Hafiz s-a calificat direct în finala iUmor 13: „Merită”. Cum i-a cucerit pe jurați, dar și pe cei de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x