Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Nicoleta Luciu, apariție spectaculoasă, roast pe măsură. Ce a putut să spună despre Costel

Nicoleta Luciu a strălucit, la propriu, în ținuta aleasă pentru Gala juraților, îmbrăcând o rochie plină de „luciu”! Actrița a anunțat că este pregătită pentru un moment memorabil de roast, pus în scenă așa cum numai ea știe.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Nicoleta Luciu, apariție spectaculoasă, roast pe măsură. Ce a putut să spună despre Costel Galerie
Nicoleta Luciu | iUmor / Antena1

Încă de la testimoniale, Nicoleta Luciu a avertizat că urmează o reală „răzbunare”: „O să fie o imagine foarte dură a mea, pe care o să o cunoașteți azi.” Actrița a dezvăluit că experiența de jurat iUmor a fost una plăcută, însă este la fel de nerăbdătoare să se pună și în poziția de a face roast.

Nicoleta Luciu a pregătit un moment „înțepător” de roast, la iUmor sezonul 13

A apărut pe scenă ca pe podium și i-a luat rapid la bani mărunți pe cei prezenți. „Sunteți pregătiți? (..) Atunci când mi s-a propus să vin pe post de al 4-lea jurat, vă spun sincer că am vrut să refuz. Dar când am văzut că Monica Bârlădeanu a acceptat, mai rău nu puteam să fiu. (..)”, a început actrița momentul.

Nicoleta Luciu a adus apoi în discuție întreaga experiență iUmor: „Credeam că filmăm Revelionul. Doar glumele lui Cheloo mai destindeau puțin atmosfera, pentru că nimeni nu le înțelegea. În pofida a ceea ce se spune, nici nu are așa multe fumuri în cap. Cu concurenții de aici, s-au îmbogățit și impresarii de stand-up, dar și psihiatrii.”

Vedeta TV a reamintit ce momente au fost prezentate pe scenă în ediția în care a avut rolul de jurat special, ironizându-i pe unii concurenți, dar și pe cei prezenți la masa juriului.

„La numărul cu filmele, Deliei nu i-a plăcut, pentru ca n-a avut floricele sau nachos, iar Costel n-a înțeles nimic pentru că n-a avut subtitrare. Nu vreau să spun că juratul Costel nu prea le are cu limbile, doar că dacă le avea, nu făcea atâția copii”, a replicat Nicoleta Luciu. Șerban Copoț a intervenit imediat: „Tu vorbești?!”, având în vedere că actrița are 4 copii.

Nicoleta a ținut neapărat să își ia revanșa și în fața Doiniței Oancea, care i-a pregătit un roast în ediția trecută: „O surpriză frumoasă au fost momentele în care mi s-a făcut roast. Am văzut-o aici pe Doinița Oancea pe care, după cum știți, nu o mai vede nimeni nicăieri. M-am bucurat să o revăd aici pe surioara mea, Iuliana Luciu. În general, oriunde se duce, ridică tensiunea. Cred că participarea mea la iUmor a fost o experiență unică, la modul că sper să nu mai existe a doua oară.”

Cei prezenți au remarcat că Nicoleta Luciu s-a descurcat de minune și a părut să nu aibă deloc emoții, luând în considerare faptul că a luat o „pauză” de 10 ani de la aparițiile pe micile ecrane.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Radu Pietreanu, răzbunarea serii de roast. Ce le-a pregătit juraților: „Tu ai scris text... iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Răzvan Simion, roast-ul care l-a ridicat pe Cheloo în picioare. Cum și-a „pedepsit” fiic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x