Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Sorin Bivolaru, glume de pe vremea lui „Moș Crăciun”. Ce l-a făcut pe Cheloo să întrerupă momentul

Îmbrăcat într-un costum elegant și cu un aer burghez, Sorin Bivolaru a pregătit un moment de comedie pentru ediția cu numărul 10 a sezonului 13 iUmor, însă jurații au catalogat actul ca fiind din „alte vremuri”. Glumele concurentului l-au făcut pe Cheloo chiar să întrerupă momentul artistic.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Sorin Bivolaru, glume de pe vremea lui „Moș Crăciun”. Ce l-a făcut pe Cheloo să întrerupă momentul Galerie
Sorin Bivolaru, glume de pe vremea lui „Moș Crăciun”. Ce l-a făcut pe Cheloo să întrerupă momentul | iUmor/Antena1

Sorin Bivolaru nu este străin de lumea „showbiz-ului”, apărând la un moment dat într-un videoclip marca Șerban Copoț. Cântărețul, care prezintă iUmor alături de Dan Badea, l-a recunoscut imediat pe concurent încă din culise, cei doi amintindu-și de zilele de filmări.

Bivolaru a făcut figurație și în filmele regizorului Sergiu Nicolaescu, însă de data aceasta s-a reprofilat, pregătind un moment umoristic. Cu barba aranjată și cu ținuta la patru ace, în costum, concurentul i-a stârnit imediat Deliei atenția prin înfățișare.

Începându-și numărul, Sorin Bivolaru s-a adresat „tineretului” cu laptopuri și telefoane performante.

„Eu când eram de vârsta voastră eram atât de sărac încât dacă nu eram băiat nici nu aveam cu ce să mă joc”, a spus el. Cheloo a intervenit rapid: „Mi se pare că sunteți un bunic foarte rău, malefic.” În tot acest timp, Delia i-a șoptit lui Costel la ureche că știe „identitatea” concurentului, asemănându-l pe acesta cu Moș Crăciun.

Sorin Bivolaru a fost la scurt timp întrerupt din nou de către Cheloo, care i-a reproșat concurentului că numărul lasă de dorit. Glumele rostite ar fi fost „vechi”, deja știute de către jurați și public.

Jurizare Sorin Bivolaru, la iUmor sezonul 13

„Sunt de pe internet glumele astea?”, a întrebat Costel. „De dinainte de internet”, a replicat Teo, spre amuzamentul publicului. „Ne plictisiți, domnul meu, groaznic”, a intervenit și Cheloo.

„Am venit să vă plictisesc”, a replicat concurentul. Întrebat care este rostul toiagului cu care s-a prezentat pe scenă, Sorin Bivolaru a explicat că face parte din „look”, având în vedere că are și un rol de „Moș Crăciun”, printre altele. Acela a fost momentul în care Delia a putut să exclame: „V-am spus eu”.

Delia s-a ridicat chiar în picioare, la pupitrul juriului, la aflarea veștii pe care o intuise deja, având în vedere înfățișarea concurentului. Numărul lui Sorin Bivolaru a primit însă 3 voturi negative și unul singur pozitiv, din partea Deliei, care s-a lăsat cuprinsă de spiritul Crăciunului. „Sunteți foarte simpatic”, i-a spus ea. Costel a dezvăluit ulterior că a regretat Dislike-ul pe care l-a dat, iar Delia le-a explicat colegilor săi că l-au supărat pe „Moș Crăciun”, nefiind de acord cu jurizarea.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Mauricio Lombardi, premieră pe scenă. Motivul pentru care numărul lui a fost oprit: „Eșt... iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Teo, roast emoționant din partea tatălui său. Ce a dezvăluit Ion Teohari despre meseria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x