Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Băieții de la „Noaptea Târziu”, roast muzical pentru trupa Akcent. Ce premiu au primit

Trupa „Noaptea Târziu” a urcat pe scena iUmor în seara Galei Premiilor Muzicale pentru a adjudeca premiul primit de Akcent, la categoria „Trupe celebre cu oameni necunoscuți”. Artiștii au făcut ceea ce știu mai bine - parodie muzicală - și au intrat în pielea membrilor formației care era pe val în anii 2000.

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Băieții de la „Noaptea Târziu”, roast muzical pentru trupa Akcent. Ce premiu au primit Galerie
Băieții de la „Noaptea Târziu”, roast muzical pentru trupa Akcent | Antena 1/iUmor

Concursul iUmor s-a încheiat, câștigătorul a fost adjudecat, însă divertismentul continuă la cote maxime! Ediția specială iUmor de duminică, 11 decembrie 2022, a avut drept temă „Gala Premiilor Muzicale” românești, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au primit cele mai acide roast-uri.

Distracția a atins valori înalte după ce mai multe vedete ale Antenei 1, printre care și câțiva concurenții de la „Te cunosc de undeva”, s-au transpus în pielea personajelor și au pus în scenă momente hilare de imitație și parodie.

Jurații au primit provocări în plus, fiind nevoiți să ghicească la ce categorie se încadrează premiul, dar și cine ar putea fi „fericiții” nominalizați. Ajutați de Loredana, juratul surpriză al acestei ediții, Delia, Costel și Cheloo au trăit o experiență unică, fără să scape, așa cum era de așteptat, de clasicele porții de roast, deja tradiționale pentru formatul emisiunii de umor.

Băieții de la „Noaptea Târziu”, roast muzical pentru trupa Akcent, în Gala Premiilor Muziale iUmor

La categoria „Trupe celebre cu oameni necunoscuți” nominalizările au fost: Valahia (Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și?), L.A (Liviu Vârciu și încă 2), Gaz pe foc (Lucian Viziru și restul)/

„A fost greu să alegem din foarte multe nume”, a glumit prezentatorul Dan Badea. „Au fost trupe în care era o personalitate foarte puternică, iar restul erau o figurație de lux”, a explicat Loredana.

„Pentru noi aceste trupe însemnau subiect de bătaie de joc”, a declarat Cheloo în timpul testimonialelor. „Animal X ar putea să mai fie”, a glumit Costel, cu referință la Șerban Copoț, care a făcut parte din trupă.

Cu toate că nominalizările au fost cu totul altele, câștigătoarea acestei categorii a fost trupa Akcent. Pentru a-i reprezenta pe membrii formației și a revendica „premiul”, pe scenă au urcat băieții de la Noaptea Târziu.

„Tu ești Adi Sînă?”, l-a întrebat Șerban Copoț pe Cuza: „Stai să îți fac o predicție: o să ai mulți copii!”

„O să mai fie o trupă mișto, Noaptea Târziu, și ei o să fie Cuza și restul”, a glumit Emi, membru al formației.

Băieții de la „Noaptea târziu” au făcut ce știu ei mai bine, parodie, și au pregătit un moment muzical pe ritmurile celor de la Akcent, însă cu versurile proprii, subiectul fiind de această dată unul...astrologic. Nici dansul iconic al trupei nu a lipsit, acesta amuzând publicul.

„Genial. Foarte bine și pe partea de coregrafie”, a punctat Delia la finalul momentului. „Pare că timpul nu a trecut peste voi”, a completat și Loredana.

„Bravo, băieți. Cu voi nu am nimic, o să fie o zi groaznică pentru mine”, a zis Cheloo.

Iulia Albu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian, printre cei care își vor adjudeca un trofeu în cadrul Galei Premiilor Muzica... iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Coiotul, cel mai acid roast. I-a „bătut” pe Bănică și Despot: „Călăul din sea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x