Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 7 mai. Ionuț Fieraru, număr de roast la adresa defectului său de vedere. Ce l-a făcut pe Cheloo să recunoască

Concurentul a venit pe scena iUmor extrem de sigur pe el. Numai că siguranța i-a scăzut treptat în momentul în care a aflat ce contracandidați de renume are. Totuși, Ionuț Fieraru nu s-a dat bătut și a ales să își afirme, în continuare, talentul pe scenă: „Ar trebui să plec, nu am nicio șansă acum.”

iUmor sezonul 14, 7 mai. Ionuț Fieraru, număr de roast la adresa defectului său de vedere. Ce l-a făcut pe Cheloo să recunoască Galerie
iUmor sezonul 14, 7 mai. Ionuț Fieraru, număr de roast la adresa defectului său de vedere. Ce l-a făcut pe Cheloo să recunoască | Antena 1

Cu un tată cu grade militare și o mamă cu „propriile bussinesuri”, Ionuț Fieraru a prezentat pe scena iUmor, sezonul 14, un număr de roast centrat pe afecțiunea cu care se confruntă de când era copil: incapacitatea de a distinge unele culori fundamentale.

La jurizare, Cheloo a recunoscut că suferă și el de o formă ușoară a afecțiunii prezentate.

Citește și: iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Trupa „Pe cap” îți arată cum poți cuceri fetele în 2023. Ioana State i-a ajutat să exemplifice

Ionuț Fieraru, număr de autoironie la iUmor, sezonul 14. Cheloo: „Ai avut trei glume extraordinare!”

„Bună seara! Nu sunt Zaiafet, sunt John. Zaiafet a slăbit, eu încă nu pot, pentru că sunt dependent de un joc pe telefon. E un joc cu harta Bucureștiului și o bicicletă sau un scuter care vine către adresa mea. Mereu câștig la el câte un burger sau pizza. Mă super împlinește.”, a început Ionuț Fieraru pe scena iUmor, sezonul 14.

„Mă văd, recent, cu o tipă. Nu prea îi plac dulcegăriile. E medicul meu diabetolog. Mi-a zis că rețin foarte multe lucruri, dar, mai ales, apă. Și mai am și această problemă la ochi, care nu doar asta e vizibilă, ci am discromatie. E un fel de daltonism în stadiul patru, adică mai ușor. Eu am fost, acum vreo lună, la mall și mi-am cumpărat această cămașă gri. E gri și nu mă interesează părerea dumneavoastră.”

„Dar m-a afectat puțin în viață. Atunci când eram mic, părinții mei nu știau ce e aia discromatie (...) Încercau să mă învețe culorile și cel mai tare mă enerva că mă comparau cu soră-mea mai mare și spuneau ce frumos pictează ea. Și mă enerva, pentru că soră-mea nu era mai deșteaptă ca mine. Noi, când eram mici, jocul ei preferat era să ne jucăm de-a vânzătoarea. Jobul ei de vis... salariul minim pe economie.”

„(...) V-ați gândit vreodată că pentru asistații social, primul copil chiar e primul venit?”, la care Cheloo a reacționat: „Asta e o glumă bună, chiar dacă nu s-a râs!”

„Au încercat ai mei să mă învețe culorile întruna. Mai mult mama, că, la un moment dat, taică-meu ne-a părăsit. N-a divorțat niciodată de mama, dar a întâlnit o doamnă super seducătoare, doamna păcănele. L-a tocat de bani. Știți cum unii dintre voi sunteți generația cu cheia la gât. Eu, din `92, fac parte din generația cu tata la păcănele. Cum voi nu aveați banane din cauza regimului, noi nu avem banane din cauză că se joacă tata la păcănele toată ziua.”

„Am scăpat de acasă. Acum am o iubită nouă. Nu e chiar nouă, are 30 de ani. Acum, ea are această problemă, să mă învețe culorile. Eram într-o seară acasă și făceam ce vă imaginați că făceam și ea zice la un moment dat: <<auzi, dă vibratorul ăla încoace, ca să îți arăt o schemă!>> Și eu am întrebat care dintre ele. Ea: <<ăla roz.>> Ăsta nu e roz! Ăsta e gri ca viața!”, a spus Ionuț Fieraru, în timp ce a scos din buzunar chiar vibratorul de culoare roz.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Ionuț Fieraru la iUmor sezonul 14

Cămașa concurentului a stârnit confuzii în rândul juraților iUmor. Cheloo a recunoscut că și el s-a confruntat, toată viața, cu o formă ușoară a afecțiunii de care suferă Ionuț Fieraru.

„Eu nu cred că am această afecțiune, dar nici eu nu am văzut ce culoare avea cămașa aia. Și mie mi-a dat eroare. Dacă aia era roz vreodată, îmi pare rău, dar nu era!”, a spus Delia la testimoniale.

„Eu am trăit multe momente grave în această viață, având, ca să zic așa, o formă ușoară a acestei afecțiuni. Eu deosebesc roșul de verde. Cu asta, n-am o problemă.”, a recunoscut Cheloo, continuând, apoi, jurizarea: „Ai avut trei glume extraordinare! Bravo!”

Ionuț Fieraru a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un singur dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Miki Dark, umor negru de calitate, dar greu de privit! Nelu Cortea și-a pus mâna la ochi de frică

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 7 mai. Cristina Horez a vorbit despre un subiect tabu. Bărbații din juriu s-au aprins: „N-a satisfăcut... iUmor sezonul 14, 7 mai. Leana, Iulia și Dana au luat mesajul din basme și au cântat despre problemele societății actual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x