Antena Căutare

iUmor vs. Chefi la cuţite: replici savuroase între Mihai Bendeac şi Florin Dumitrescu! "Voi de ce aveţi pauză de masă?"

Mihai Bendeac şi Florin Dumitrescu au schimbat câteva replici senzaţionale în mediul online, după o postare a juratului de la iUmor, distribuită la maximum pe reţelele sociale. Cele două vedete au reuşit să-i facă pe fani să râdă cu lacrimi.

"Mie mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu iau pauză de masă în timpul filmărilor", a scris Bendeac pe Facebook, iar postarea sa a fost apreciată de peste 10.000 de oameni.

Florin Dumitrescu nu s-a putut abţine şi i-a dat o replică excelentă lui Bendeac, urmată, mai apoi, de o nouă "intervenţie" a juratului de la iUmor.

"Pai, stai frate, noi sa nu mancam nimic? Voi la IUmor de ce faceti caterinca in backstage?", a spus Florin, spre amuzamentul lui Bendeac, care a dat replica finală. ”Pentru ca suntem seriosi la masa juriului. :))

Cheloo își păstrează și în acest sezon tricourile cu mesaje create de el!... Cheloo s-a enervat teribil în timpul audițiilor de la iUmor: ”E bătaie de joc, eu plec! Nu pot să mă uit la așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x