Antena Căutare

Juraţii iUmor, impresionaţi de cadoul unuia dintre concurenţii primei ediţii: „Am primit păpuşele şi ne-am dezlănţuit!”

Premiera noului sezon iUmor, difuzată în această seară, de la 20:00, la Antena 1 este una cu multe surprize nu doar pentru telespectatorii show-ului de umor, cât şi pentru juraţi.

Juraţii iUmor, impresionaţi de cadoul unuia dintre concurenţii primei ediţii: „Am primit păpuşele şi ne-am dezlănţuit!” Galerie
Juraţii iUmor, impresionaţi de cadoul unuia dintre concurenţii primei ediţii „Am primit păpuşele şi ne-am dezlănţuit!” | Antena 1

Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu şi Cătălin Bordea au fost surprinşi încă din primul episod de unul dintre concurenţi, care le-a adus câte un cadou special fiecăruia dintre ei.

Jurații iUmor, surprize din partea unui concurent. Ce le-a adus pe scenă

Alin Sârbu s-a prezentat pe scena iUmor simplu: „Sunt art director şi, mai nou, cochetez cu inteligenţa artificială! Am ceva imagini pentru voi!”, le-a stârnit el curiozitatea. Juraţii s-au bucurat de un colaj de fotografii inedite, ai căror protagonişti erau chiar ei, pentru ca la final să fie surprinşi cu câte o păpuşă în miniatură, care le semăna foarte bine!

Citește și: Delia, captivată de un moment englezesc de pe scena iUmor, sezonul 15: „E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte!”

„Am primit păpuşele şi ne-am dezlănţuit! Au ieşit copiii de 6 ani din noi!”, a dezvăluit amuzat Cosmin Natanticu. După ce au analizat în detaliu figurinele, juraţii s-au declarat încântaţi: „Felicitări pentru ceea ce faci! E absolut fantastic!”. Momentul concurenţilor, dar şi cum au reacţionat juraţii atunci când şi-au primit cadourile vor putea fi urmărite în această seară, de la 20:00, la Antena 1, în primul episod al celui de-al 15-lea sezon iUmor.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera diseară, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului.

Citește și: Cătălin Moroşanu, joker în cel mai nou sezon iUmor. Delia: „Am simţit că se întâmplă ceva, aşa că mi-am pus pantalonii de luptă!”

„Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!”, dezvăluie Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia completează: „E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit!”.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, care va începe în curând la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale show-ul va reveni cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize. Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Delia, captivată de un moment englezesc de pe scena iUmor, sezonul 15: „E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut ... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită "Isterica de la TV", a venit la iU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x