Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Jurații iUmor vor să participe în Asia Express. TOȚI! Există condiții: „Dacă mă duc, vreau să câștig! Ăstuia îi crapă fierea-n el”

Noul sezon iUmor...în Asia Express?! În ediția specială „iUmor: Povești de carantină”, jurații au dezvăluit că sunt pregătiți să participe în cel mai tare reality show, cu o condiție.

„Nu vreți să facem un grup de jurați și prezentatori și să mergem la Asia Express?”, le-a propus Delia colegilor de conferință video.

Cheloo nu ar spune nu, dar are o condiție: Asia să fie înlocuită cu Islanda!

„Dacă mă duc cu Cheloo în Asia Express, ne luăm bătaie sau batem oameni. Nu vreau asta. Cu Mihai, cu dezechilibratul ăstă emoțional, nu pot să mă duc. Ăstuia îi crapă fierea în el. Dacă mă duc, vreau să câștig!”, a spus Delia.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Jurata știe exact cu cine ar câștiga competiția, dacă ar participa. Evident, este vorba despre partenerul său de călătorii, dar și de viață, Răzvan!

„Singurul om în care am încredere, într-un astfel de format, e bărbată-miu!”

Mai multe dezvăluiri despre participarea juraților într-un nou sezon Asia Express, în materialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor: Povești de carantină”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro