Antena Căutare

Jurații „iUmor” vor vedea și vor auzi de toate: glume psihopate, numere de magie și de stand-up

Duminică, 9 aprilie, de la ora 20:30, în cea de a șasea ediție „iUmor” doi concurenți costumați în osie și bujie vin pe scenă cu o glumă despre un magazin de piese auto și o confuzie de identitate.

Duminică, 9 aprilie, de la ora 20:30, în cea de a șasea ediție „iUmor” doi concurenți costumați în osie și bujie vin pe scenă cu o glumă despre un magazin de piese auto și o confuzie de identitate.

Unul ascultă cum celălalt povestește despre cum ar fi făcut ei un scheci în doi. Extraordinar, o alegere minunată, va spune Bendeac, ironic, la acest număr.

Magia nu se face oricum, ci pornind de la o pasiune din copilărie: cea de a deveni...hoț! Sau cel puțin așa va spune un alt concurent ce vine la „iUmor” să-i farmece pe jurați. Și ca treaba să fie și mai halucinantă, el vine cu prietenul lui, un ananas, și îi va explica lui Mihai despre religia pe care a inventat-o, bazată pe ananași. Această religie are și cele 10 sugestii, pentru că nu se bazează pe porunci. Ce număr va face concurentul pe scena „iUmor”, dacă îi va convinge pe cei trei jurați, telespectatorii vor afla în ediția de duminică, de la ora 20:30.

Efectul magiei îi va afecta pe jurați și la cel de al doilea număr de acest fel, din ediția de duminică. Mihai se va afla în postura de asistent al magicianului, însă ce se va întâmpla pe scenă va reuși să-l enerveze pe jurat. Nici Cheloo nu îl va ierta pe concurent, spunându-i „ești cel mai prost concurent pseudomagician care a apărut până acum la iUmor”. Însă acest număr va crea și o premieră în emisiune: pentru prima dată la „iUmor”, jurații vor face un sondaj de opinie și vor întreba publicul cum evaluează acest moment.

Un concurent din primul sezon este foarte hotărât să ajungă în finală, așa că se va întoarce la „iUmor” cu glume... psihopate! Ce subiecte va aborda și cum vor aprecia jurații numărul lui, telespectatorii vor descoperi în ediția de duminică, 9 aprilie, de la 20:30 la Antena 1.

De la glume despre prietena lui, căreia i-ar spune de Valentine s Day că ”ești cea mai frumoasă fată pe care mi-o permit momentan”, până la unele extrem de explicite și fără perdea, un alt concurent vine să îi impresioneze pe jurați cu un umor ieșit din comun. Cheloo îi va spune „ai dat bună ziua, ai început bine, dar s-a întâmplat ceva la un moment dat și ai fost așa... parcă ai căzut pe trepte”. Din acel moment, miza devine foarte mare: Delia și Mihai îi vor spune concurentului că el va trebui să-l impresioneze pe cel mai pretențios jurat. Bendeac se va oferi chiar să-l antreneze pe concurent, pe muzica din filmul „Rocky”. Ca să demonstreze că un jurat bun nu renunță niciodată și îl ajută pe concurent să lupte pentru „like-ul” meritat, Mihai va urca pe scenă și va face atmosferă. Cum se va termina numărul, ce alte glume va spune acesta și care va fi decizia finală a juriului „iUmor”, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20:30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x