Antena Căutare

Leonardo Costache, show de excepție la iUmor. Concurentul a doborât pentru a 3-a oară un record Guiness

Concurentul iUmor Leonardo Costache i-a lăsat pe toți cu gura căscată în ediția 6 iUmor și și-a luat inima în dinți pentru următorul număr.

leonardo costache pe scena iumor Galerie
Leonardo Costache, show de excepție la iUmor. Concurentul a doborât pentru a 3-a oară un record Guiness

Leonardo Costache a doborât în această seară un record Guiness, acesta fiind al treilea pentru concurent, dar primul obținut în România. Leonardo, zis și Fălci, a reușit să îi suprindă pe jurații iUmor cu un număr de excepție.

După faimosul film cu rechinul ucigaș, Leo Jaws promite că are cei mai puternici dinți. El a ridicat greutăți imense folosindu-se doar de dinți și mușchii maxilarelor.

El a ținut 101 kg în dinți, ținând în dinți și greutatea corpului său. Deși emoțiile au fost mari și nu știa dacă va reuși, Leo Jaws a intrat în Cartea Recordurilor, în aplauzele juraților care s-au ridicat în picioare.

„Alții moare și-așa n-are”, a exclamat mândru juratul iUmor, Mihai Bendeac.

Ce a urmat, i-a șocat pe toți. Leo s-a ținut agățat doar cu dinții, atârnând în gol în timp ce o ținea și pe Delia în brațe. Jurata iUmor a fost extrem de emoționată.

"Hai, Matache, hai!", o încuraja Bendeac.

Leonardo Costache a reușit să își ducă numărul cu brio la bun sfârșit. Astfel, el a reușit să primească 3 x like-uri de la jurații iUmor.

Emisiunea iUmor poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Cristi Manolescu la iUmor. Batman al umorului românesc, concurentul a evoluat în sezonul 9... Sebastian Oprea, un moment deloc prost pe scena iUmor. Jurații și publicul l-au încurajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x