Antena Căutare

” - Miluiește-l, Doamne, pe robul tău Mihaaaai!” ”- Serios, ăsta mă înmormântează?” Bendeac, față în față cu trecerea la lumea de dincolo

”Miluiește-l,Doamne, pe robul tău Mihai...” O, Doamne! Bendeac are parte de o surpriză de proporții în momentul în care Manea Anghiamă își începe numărul pe scena iUmor.

”Miluiește-l,Doamne, pe robul tău Mihai...” O, Doamne! Bendeac are parte de o surpriză de proporții în momentul în care Manea Aghiană își începe numărul pe scena iUmor.

Juratul își ascultă sluja de înmormântare, chiar în fața ochilor săi. Concurentul îi cântă ”ca la carte” slujba de pomenire și îi lasă pe toți fără cuvinte.

„Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac.

Amuzat, dar parcă înfiorat, acesta continuă: ”Regia, cred că v-ați dat seama că e unul pe scenă care mă înmormântează, da?”

Juratul are, totuși, o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta?

Ce mai e de zis? Din punctul lui de vedere, momentul a fost suficient de original ca să treacă mai departe. Acum serios, cine s-ar fi gândit la o... înmormântare?

Și lui Cheloo i-a plăcut, ba chiar s-a amuzat: „n-a fost o înmormântare de calitate, ci una de mântuială, că de mântuire, în niciun caz nu a putut fi vorba.

La rândul ei, Delia a avut o remarcă haioasă și a votat cu ”DA”: „Mă bucur că l-ați ales pe el. Dcă l-ați fi ales pe Cheloo, probabil că mureați dumneavoastră înainte!”

Vezi integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/TTAQei

L-a făcut cuier pe Bendeac și a făcut-o să râdă pe Delia! Dorin Ivanov, jonglerul clovn declarat ”cel mai simpatic”. Nu ... O ”Prepeliță” + o rață = un Bendeac furios! Juratul, oripilat de un număr de magie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x