iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

NAE, NAE, te iubim, căci ca tine nu mai găsim! Genialul Nae Nicolae, număr de senzaţie de stand-up comedy: "Milica mi-a furat un like pe Facebook!" Îl ajutăm?

 

Prestațiile concurenților de la „iUmor” au fost, de-a lungul timpului, care mai de care mai amuzante, atât pentru masa juraților, cât și pentru „masa” noastră - a telespectatorilor. Și nu ne-am mulțumit să-i vedem pe unii doar o singură dată, și-apoi „PA” și „PUP”, ci i-am căutat pe YouTube! Numai pe unii!

Milioane de români - peste cinci milioane - au dat reply să-l revadă pe genialul Nae, supărat pe Facebook și cei din ograda acestei comunități virtuale. 

Nae Nicolae e de neuitat! Concurentul  i-a cucerit pe juraţi cu un numãr de stand-up construit în jurul reţelei de socializare Facebook. La finalul reprezentaţiei sale, întreaga salã, dar şi Delia şi Mihai Bendeac s-au ridicat şi l-au aplaudat zeci de secunde. „Eşti foarte simpatic!”, i-a mãrturisit jurata, iar Nae nu a întârziat sã rãspundã: „Luaţi-mã acasã!”. Cheloo l-a catalogat imediat, „cerşetorul de like-uri, un golan!”, însã cu toţii au apãsat butonul de like în cazul lui.

Şi peste patru milioane de români au vrut să îl revadă!

Şi nu uitaţi: 

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe