iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Noul sezon iUmor vine cu desaga plină Mihai Bendeac! 42 de cadouri pentru Delia! Are umor cât cuprinde și bunătate câți zece Moși Crăciun

 
+2 click pentru
galerie

Reuniți pentru cel de-al patrulea sezon iUmor, care va începe duminică, 17 septembrie, la Antena 1, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și-au amintit că au unele probleme nerezolvate. 

Inițial, într-un acces de sinceră admirație, Mihai Bendeac i-a complimentat rucsacul Deliei, însă nu a ratat ocazia de a-i menționa că s-ar bucura foarte tare dacă artista s-ar hotărî să i-l dăruiască. Și, încercând să fie convingător, acesta a început să facă și o scurtă socoteală: cei doi se cunosc de șapte ani, timp în care Delia ar fi trebuit să îi cumpere șapte cadouri pentru zilele sale de naștere. Acestora s-ar adăuga și darurile aferente sărbătorilor de Paște și Crăciun, astfel că Delia a ieșit datoare cu nu mai puțin de 21 de cadouri.

Dar cine o cunoaște pe Delia știe că lucrurile nu pot rămâne așa... Imediat, artista a punctat că ea are chiar și mai multe de primit. Mai exact, pe lângă toate cadourile enumerate de Mihai și pe care și ea ar fi îndreptățită să le primească, Delia crede că ar mai avea de primit încă 21 cadouri pentru toate sărbătorile de 1 și 8 martie, dar și Ziua Copilului din ultimii 7 ani, în care Mihai nu i-a dăruit vreo floare sau o pungă de bomboane.

Cum va iesi Mihai din această situație, dar și dacă va primi sau nu ghiozdanul Deliei, telespectatorii vor afla, în cel de-al patrulea sezon iUmor.

Comedia atinge cote alarmante începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

 

 

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe