Antena Căutare

”Până când și-a dat jos sutienul, am crezut că-i bărbat!”April O`Peel și-a scos costumul de găină și ne-a arătat... burlescul femeii cu forme!

A străbătut mări și țări pentru a aduce la ”iUmor”, în fața juraților Bendeac, Delia și Cheloo un număr total diferit față de cele cu care sunt obișnuiți telespectatorii români: ceva de-i zicem burlesque.

A străbătut mări și țări pentru a aduce la ”iUmor”, în fața juraților Bendeac, Delia și Cheloo un număr total diferit față de cele cu care sunt obișnuiți telespectatorii români: ceva de-i zicem burlesque.

O cheamă April O’Peel, e din Vancouver, Canada și a urcat pe scena îmbrăcată în… găină!

Ok, nimic ieșit din comun până aici, doar că doamna începe să dea jos... cam tot ce are pe ea. Delia e cu gura căscată, dar apreciază momentul: „Iubesc atitudinea asta la nebunie. Și pe dvs vă iubesc”.

Bendeac e intrat în ”amorțire”...

Ghiţă Marian l-a trimis pe Bendeac direct la psihiatru! „Roast-urile înseamnă să-i arzi pe ceilalți, prietene! Vezi să n... S-a dus Glonţ la englezi și le-a zis că e român. I-a cucerit! Acum vine rândul nostru să-l vedem în acțiune cu cubul Rub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x