Antena Căutare

Pitici, momentul ăsta o doar pentru tătici! Numărul de percuție al lui Gabriel Bălașa a făcut-o pe Delia să exclame: "Băi, cât e ceasul"?

Ultimul concurent al serii, dau nu cel din urmă, a reușit să-i lase fără cuvinte pe toți cei prezenti în platoul iUmor. O fi de bine, o fi de rău? Păi haideți să vedem!

Ultimul concurent al serii, dau nu cel din urmă, a reușit să-i lase fără cuvinte pe toți cei prezenti în platoul iUmor. O fi de bine, o fi de rău? Păi haideți să vedem!

Chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, juraţii au avut parte de o adevãratã surprizã într-o zi de preselecţii. „Nu am vãzut aşa ceva niciodatã şi n-am crezut cã o sã vãd vreodatã într-o emisiune tv!”, a mãrturisit Delia, care a continuat: „de la ce orã se difuzeazã emisiunea?”.

Gabriel Bãlaşa a adus în faţa juraţilor „iUmor” un numãr inedit de percuţie, folosind în locul unui instrument muzical, posterioarele a trei domnişoare. „Sã te fereascã sfântul de umorul meu!”, a glumit concurentul, atunci când a fost întrebat de reporterul emisiunii dacã are umor.

Aţi învãţat pe pielea dumneavoastrã?”, l-a întrebat Delia la finalul reprezentației.

Cheloo a urmãrit cu mare interes momentul percuţionistului: „Sunt convins cã toţi bãrbaţii din ţara asta au pierdut din vedere percuţionistul!”, a spus rapper-ul, care a continuat: „Aş dori sã încerc şi eu în culise, dacã se poate!”

Andreea, 15 ani, actriță! Bendeac și Cheloo, peste 70 de ani, scandalagii! Conflict aprig între cei doi jurați: "Po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x