Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea prezintă știrile. Bordea: „Prind speranță”

Mădălina și Dan Badea urcă pe scena iUmor pentru a prezenta cele mai importante știri ale anului 2024.

dan badea la costum cu cravată și mădălina în rochie roșie la pupitrul știrilor Galerie
Mădălina și Dan Badea prezintă primele Fake News din 2024 | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „Să zicem că da, să sperăm că nu”, cea despre mondenități, au fost invitați Mădălina și Dan Badea.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. Mădălina și Dan Badea prezintă primele Fake News din 2024. Cătălin Bordea: „Prin speranță”

Dan Badea se simte nostalgic la intrarea pe scena iUmor: „Mi-e dor de oameni”, a spus el.

„Tot ce vedeți aici este cam munca ei”, recunoaște Dan Badea, apreciind efortul depus de soția sa.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ștefan Ene, scenetă inedită și colinde cu roast. Juriul a decis ce se întâmplă pe scenă

„Prind speranță”, mărturisește Cătălin Bordea după ce îi vede intrând pe scenă pe Dan Badea și Mădălina.

Îndrăgitul cuplu a făcut o trecere în revistă a celor mai importante știri din anul 2024: „Atenție, urmează cuvinte care vă pot afecta emoțional!”

După ce au trecut în revistă evenimentele vedetelor din România, Mădălina și Dan i-au luat în vizor pe jurații iUmor.

„Ne pale rău”, prezintă Dan Badea știrea din categoria Fake News despre cei „patru șerpași” care au dus-o pe Delia, „ca pe o divă”, pe Everest.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Răzvan Vișoiu l-a făcut pe Cătălin Bordea să urce pe scenă. De ce l-a imitat pe finalist

„Natflix”, platforma de streaming care onorează sfârșitul carierei lui Cosmin Natanticu. Această idee a părut să-l atragă pe jurat, care a exclamat: „Afacere!”

Nici Cătălin Bordea nu a scăpat de ”prezentatori”: „După ce s-a întors câștigător din America Express, a participat fără să vrea alături de soția lui și la alte reality-show-uri.”

Chiar și Cuza a devenit ținta ironiilor Mădălinei și lui Dan Bordea: „Așa e la iUmor?”

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Bordea, număr cu final surprinzător pentru juriu

„Mădălina are prezență, are dicție. Badea are și el umor”, precizează Cosmin Natanticu după numărul celor doi. Și Delia consideră că Mădălina și Dan își pot ”reforma” cariera: „Să fie oameni care să se sărute la pupitrul de știri.”

„Să se pupe știriștii”, cere Cosmin Natanticu.

„Unde-s ridurile lui Badea?” se întreabă Cătălin Bordea.

„Mă simt un pic ca la Te cunosc de undeva. E sezonul transformărilor”, spune Dan Badea.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Moment inedit: „Și Cheloo ne-a avertizat de mult că toate-s... Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Nick Bodea revine pe scena iUmor: „Poate să zică orice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x