Antena Căutare

Show incendiar! Un concurent va reuși imposibilul la ”iUmor” și va smulge o reacție neașteptată de la Cheloo!

Reacție în premieră pentru juratul ”iUmor” care unora dintre concurenți le dă emoții. Duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție din cel de-al cincilea sezon, un concurent va reuși să îl facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi!

Reacție în premieră pentru juratul iUmor care unora dintre concurenți le dă emoții. Duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție din cel de-al cincilea sezon, un concurent va reuși să îl facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi!

Dacă unii concurenți își fac curaj înainte de a intra pe scena ”iUmor” și de a-și prezenta numărul înaintea celor trei jurați, duminică, de la ora 20.00, unul dintre aceștia va reuși o performanță în premieră. Numărul prezentat va stârni hohote de râs și ropote de aplauze, iar Cheloo va râde până la lacrimi.

”E numărul meu preferat, nu sunteți primii care călătoriți jumătate de planetă pentru a veni aici, dar pentru mine sunteți numărul 1!”, va mărturisi Cheloo încântat.

Delia va fi și ea uimită de ceea ce va vedea. ”Ideilea acestea cred că îți vin când nu ai probleme. Cred că ei au o viață frumoasă! Să îți vină inspirația pe frecvența asta, trebuie să fii un om fericit!”, va concluziona jurata.

Show incendiar! Un concurent va reuși imposibilul la ”iUmor” și va smulge o reacție neașteptată de la Cheloo!

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Doamne, Dumnezeule, ne-a făcut să uităm şi de "Tatăl Nostru"! Vi-l amintiţi pe Ionuț Rusu, cu cele mai tari r... „Nu pot să cred, s-a întors nebunul!” Mihai Bendeac face dezvăluirea ANULUI! „Sunt într-un concediu medical plătit”...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x