iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Vă amintiți de momentul desprins parcă din Albă-ca-Zăpada? Cei șapte pitici cu șapte glume mici ridică scena iUmor în picioare! ”Noi am analizat foarte minuțios prestația noastră!”

 

Dulce e graiul moldovenesc și demn de admirație curajul unor foști concurenți de a reveni pe scena ”iUmor” într-o variantă updatată! Vă amintiți de momentul desprins parcă din Albă-ca-Zăpada? ”Noi am analizat foarte minuțios prestația noastră!”, au recunoscut cei șapte pitici cu șapte glume mici. Iar publicul a reacționat imediat și chiar s-a ridicat în picioare!

Cei șapte pitici cu șapte glume mici vin cu un număr magnific de comedie, astfel primesc cele trei like-uri din partea juriului.

Şi nu uitaţi: 

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe