Antena Căutare

Cuțitele au fost ascuțite! Horia este atacat din toate părțile!

Deși în viața privată sunt buni prieteni, jurații noștri nu știu cum să se mai "faulteze", în încercarea de a face echipă cu cei mai talentați prichindei

Deși în viața privată sunt buni prieteni, jurații noștri nu știu cum să se mai "faulteze", în încercarea de a face echipă cu cei mai talentați prichindei.

Fiind cea mai mare amenințare pentru ei, Horia Vîrlan este supus unui tratament dur din partea lui Vizante și al Prințesei Polonic. Aceștia glumesc mereu pe seama sa.

Nici Horia nu se lasă mai prejos, având simțul umorului "Mă mișc ca un ghepard în bucătărie și am mintea unui tânăr de 19 ani!" mărturisește bucătarul.

"Cam necopt, Horia!", îi atrage atenția Anca.

Vizante nu le lasă și vine și el cu un atac "Știai că Horia i-a gătit lui Burebista? Făcea niște ospețe...! Mai ai rețeta aia de carne de dinozaur?", glumește actorul.

Ce este internetul? Elevul Horia Vîrlan este chemat la tablă!... Dinu Giulio, tânărul care îl poate imita pe Gigi Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x